tirsdag den 5. maj 2015

Mikkels konfirmation

I søndags var det Mikkels konfirmation og jeg har (selvfølgelig) været i værkstedet for at lave noget til ham, men også et enkelt kort til hans kammerat Marcus, blev det til. Mikkel ønskede sig penge til sin kommende rejse til Japan, så derfor en en kuffert og en globus med Japan tema.

Pynten er forskellige brads med østlandsk motiv og mønter, som jeg synes passede fint til her. Jeg har lavet en lomme til penge og udstandsede kartonstykke, som skrivefelt. Jeg mente ikke kufferten skulle have mere pynt, når det nu var til en dreng ;-)
Jeg laver lige en lille tilføjelse til indlægget! Jeg havde jo helt glemt at vise den globus Mikkel fik også.
Jeg har ingen anelse om, hvorfor dette kort til Marcus, vender den forkerte vej, men jeg håber I kan få glæde af det alligevel. Jeg kan slet ikke få det til at vende rigtigt ;-)
Jeg har set at Donna har lavet en skabelon til et joystick også, men dette er Christinas kreation. Hun kan bare det dér. Pynten er fra forskellige Quickutz dies og bogstaverne er Thickers.
Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

3 kommentarer:

  1. tillykke med konfirmationen, flotte ting du lavede til ham.

    SvarSlet
  2. Super flot kuffert og skønne kort.

    SvarSlet
  3. Har sett igjennom en del innlegg på bloggen din og du lager utrulig mye flott. Håndstingene gjør seg virkelig og gir kortene dine en egen signatur.

    SvarSlet