tirsdag den 11. oktober 2016

Engle med sløjfe vinger

Jeg har vist denne engel på min Instagram profil, men der er jo ikke så megen plads til at beskrive detaljer. Det vil jeg så benytte min blog til.
Jeg så en udgave af denne engel allerede sidste år, men ved den udgave var der brugt en die fra Stampin Up. Jeg nåede så ikke at arbejde mere i at lave min egen udgave. Det har jeg så forsøgt til dette års julepynt. Jeg har skåret krop, sløjfe og glorie ud på min Silhouette Cameo, men jeg er sikker på at der også er andre muligheder for at lave en sløjfe og krop. 
Jeg har brugt cirkel punch til hoved og den lille guldcirkel under halvperlen. Halvperlen er 10mm bred. Guldcirklen er noget glitter guldkarton, som vist nok er købt i Søstrene Greene. 
Jeg har brugt en scallop cirkel punch til håret og jeg har lavet 2 gange hår, så englen kan hænge på juletræet og dreje rundt, uden der er en grim bagside.
Englens "skørt" er en Doily fra Cheery Lynn og hedder "French Pastry Doily"

Den er nem at lave og ser rigtig sød ud. Faktisk var det øjne og mund, som drillede mig mest...;-) Men sådan er det jo når "man" ikke kan tegne det mindste ;-) Så nu er det bare at komme igang og sørge for at vi får endnu flere engle i verden :-)
Tak for at I kiggede forbi 
Kærlig hilsen Olivia

3 kommentarer: