tirsdag den 1. december 2009

1 december 2009

Jeg må desværre fortælle jer, at jeg slet ikke er i julehumør endnu! Og det dur jo altså ikke! Jeg har brugt en del tanker og energi på andre ting i den sidste tid og især min runde fødselsdag i den forgangne weekend har fyldt. Altsammen dejlige postive ting, men julen har været lidt på et sidespor. Jeg vil forsøge, at få mig selv i julehumør og vil derfor forsøge at lave et indlæg hver dag i december. Jeg aner ikke, hvad jeg vil komme med i disse indlæg, da jeg vist ikke har så mange juletraditioner jeg kan fortælle om, men jeg kan da vise et billede af de pakker jeg får i min pakkekalender. Vi får at se, hvad der kommer til at ske ;-) Dagens billede er et billede af nogle muffins stickers, som jeg har fået af Anne i min pakkekalender.

Julehilsner fra Olivia

2 kommentarer:

  1. Der er stadig god tid til at komme i julestemning - her hos mig har den heller ikke 100% indfundet sig endnu. sikke nogle søde muffins du har fået, glæder mig til at se dem brugt. :)

    SvarSlet
  2. Op med humøret Pernille, du er vel ikke blevet depri af at runde et skarpt hjørne !! Tillykke med dagen iøvrigt, håber du hyggede dig.
    Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke bliver helt i julestemning før den 24., når det dufter af dejlig julesteg, men jeg tvinger mig selv til at få lidt jinglebells-sound og Søren Banjomus-stemning ind i hovedet...synes nok at julen har udviklet sig til forretningsfolkenes fest. (og husk lige udsalget 3. juledag, hi-hi)
    Glæder mig til at følge din blog med pakkegaverne ! Hilsen Dorit

    SvarSlet