onsdag den 27. januar 2010

Adventsudfordring fra Anne
Nu er det vist ved at være tid, til endnu et indlæg. Jeg har ikke rigtig fået vist billeder herinde, men det er sørme ikke fordi, jeg ikke har været kreativ.! Jeg har dog ikke haft nogle færdige produkter og vise frem, før nu, men jeg har "leget" med forskellige materialer og teknikker. Måske kan jeg vise billeder af det ved en senere lejlighed.
Disse billeder er dog af den adventsudfordring, som Anne har gives os i vores scrappakkekalender. (Vi er jo 5 scrappere, som giver hinanden en julepakkekalender med scrapting og udover de 24 pakker, så har vi hver fundet frem til en udfordring, som afsløres på advendtssøndag og den 5. udfordring bliver afsløret d. 24 dec. Alle 5 udfordringer skal laves til vores første scrapdag i februar).
Det er tilladt at tage billeder af udfordringerne og vise det på ens blog, idet der blot skal være et bevis for at man har lavet dem.
Annes udfordring var en hvid rund æske, som jeg har malet og pyntet. Jeg har pyntet den med blomster, foto fra en vintage side med ældre fotos, en blomst malet med alkoholink og stickles i kanten rundt. Jeg har brugt kobberfarvet sticklers i kanten af æsken og på siden og lidt organzabånd på æsken og i siden. Det hvide organzabånd er lukket med en brad, som ligner en diamant. Den er ikke blevet så vellykket, som jeg havde håbet, men det var svært at få den brad til at se ordentlig ud!!
Nu er jeg så klar med én udfordring...så mangler jeg bare de sidste 4!!!
Kærlig hilsen Olivia

1 kommentar:

  1. Wow Pernille! Den er da bare super lækker, jeg kan ingen fejl se! :)

    SvarSlet