lørdag den 30. januar 2010

"The essence of me" (del 2)For rigtig lang tid siden viste jeg nogle 30x30 sider, som skulle være baggrund for en overraskelse. Øhh...ja så var det så lige at jeg ikke fik vist jer, hvad overraskelsen endte ud i ;-) !!!! Se på dette link og gå efter overskriften "the essence of me"(del 1)
Overraskelse var to sider, som skulle i Kirsten Gros "venindebog". Kirsten havde for længe siden spurgt om jeg ville lave en, måske to sider til hendes venindebog, hvor jeg skulle svare på omkring 20-30 spørgsmål om mig selv. Særligt omkring min ungdom og drømme for fremtiden. Meget lignende de venindebøger, som vi udfyldte, da jeg var barm. Jeg tænkte længe (læs: RIGTIG LÆNGE)over, hvorledes jeg kunne løse den idé. Jeg synes det var super svært, da jeg havde forskellige krav til de færdige sider. Jeg skulle finde en løsning, hvor jeg kunne gemme alle de svar jeg gav, et eller andet sted i layoutet. Det skulle ikke være muligt, blot ved at se på LO´et, og så få svaret med det samme. Der måtte gerne være lidt "mystik" over det :-)
Lige pludselig fandt jeg løsningen og gik igang. Her er så resultatet.
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. Bare total cool måde at knække "koden" på, er vild med små kuverter, de er sjove at lave og putte små hemmeligheder ned i.
    Godt du fik lavet de 2 sider, så Kirsten snart kan få sin venindebog færdig.

    SvarSlet
  2. Ja, ja, bare tramp på mig, mens jeg ligger ned! Jeg mangler stadig mine sider, og kan pt. jo ikke sidde op og scrappe, så det bliver nok heller ikke lige foreløbig, at Kirstens bog bliver komplet...
    Men super god løsning på alle spørgsmålene - jeg synes det svært, at få plads til alle svarene, uden at bliver for kantet.

    SvarSlet