søndag den 10. januar 2010

Julefrokost med mine kjære scrap veninder ;-)

Her ser du Anne. Anne er en knag til at finde mandlen og har været lidt for heldig de sidste julefrokoster vi har afholdt. Det har betydet at kære Anne er blevet....tjaa...skal vi kalde det en lille smule "kæp-høj" og mere end almindelig sikker på, at hun også ville vinde denne gang. Man aner det i hendes selvsikre smil, da hun ser de store mandelgaver (Ja, vi har to mandelgaver....vi er jo hele 5 personer, som skal dele!!!)
Her ser du så Susanne og mig....de rigtige vindere af de 2 mandelgaver, som Yvonne havde købt!! Jubii!!! Det lykkedes at bryde Annes vinder rutine. Anne er vist stadig af den overbevisning, at der er sket en fejl ;-)

Denne julefrokost havde selvfølgelig en masse gaver ( 33 stk), som der skulle spilles om. Helt, som vanligt ved sådan et spil, er der en gave som er mere populær end andre. Denne gang er det Kirsten Gro, som er faldet over en mindre pakke. Og ja...hun sidder og aer den og sørger for at den har det godt. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få pakken til sidst, men måtte sande at den endte hos Kirsten. Det ville jo nok også bliver noget af et drama, hvis hun ikke endte med at vinde den...hi hi hi....
Det sidste billede er taget lige inden vi går igang med at slå med terningen. Anne og Kirsten mente de skulle bygge en bro af pakker! Det var sørme med at holde på hat og briller. Det tårn blev højt!!
Tak for en dejlig aften kjære scrapveninder!!
Kærlig hilsen Olivia

3 kommentarer:

 1. De rigtige vindere?! Hvad pokker mener du med det?! Jeg lod jer vinde i år, så jeg ikke skulle blive ved med at høre på jer.... ;o) Bare rolig, jeg kommer stærkt igen til næste julefrokost - den mandel er MIN!

  SvarSlet
 2. Hvor fedt med alle de pakker, sådan skal det være. Og rigtg hygligt at holde julefrokosten i januar, der har alle nemlig tid (og lyst, hi-hi !)
  Tak for pakken i går, jeg betaler, når vi ses på lørdag.

  SvarSlet
 3. Er du vimmer en masse gaver. Det lyder hyggeligt.

  SvarSlet