lørdag den 26. februar 2011

Kort

Det er godt nok ikke jul mere, men dog stadig vinter, så disse snefnugkort er ganske gode at bruge til en lille hilsen.

Det er små halvperler, som der er brugt på disse snefnug og i midten har jeg brugt en lille metal dims, som hedder en rondel og fåes i forskellige metalfarver. De kan fåes hos Unikscrap.

Et eksempel på brug af borderpunch og restepapir! Dejligt, når jeg kan få brugt nogle af mine mange rester. I det hele taget, så har jeg kun brugt af mine rester i 2011, når jeg lavede kort. Selve kortet er af ensfarvet karton er dog ikke udelukkende rester...desværre :-))) Det er endda lidt tankevækkende, at det næsten ikke kan ses at jeg har brugt af mine mønstrede rester!! Jeg ser mange flere "reste-kort" i min fremtid :-)))


Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. Du strør da om dig med lækre kort pt og super at vi kan få brugt vores rester ikke? Jeg må vist have pudset brillerne for jeg kan altså ikke se den du kalder en rondel - men kn de fine halvperler. Jeg klikker lige og ser om det kan forstørres til ældre damer =0)

    SvarSlet
  2. OK - DER var den jo. Så må jeg lige spørge - hvilken lim bruger du så disse to ting bliver siddende?? For godt ser det ud - men jeg har set mange fine "ting på ting" der ryger af i posten.

    SvarSlet