mandag den 7. februar 2011

Kort med blomster og sommerfugle

Så er det atter blevet tid til et indlæg med nogle flere kort. Jeg har valgt at vise jer flere billeder af kort, som der er vist i tidligere indlæg, men denne gang er det med andre farveudgaver. Jeg synes jo altid at det er sjovt at prøve forskellige farver og se, hvilken forskel det kan gøre ;-)Jeg er rigtig glad for mine to blomster fra Hero Arts og de passer godt med en smule mønstret papir ved siden af. Dette er nemlig også en genial måde, at få brugt nogle rester på...og så ser det flot ud!
Dette sorte kort er også lavet af rester, hvor jeg blot har punchet nogle cirkler ud og sværtet kanterne. I midten er det et tillykke stempel fra Orion Design. Sommerfuglene er fra en Martha Stewart punch og de har fået lidt liquid pearls.
Jeg var til scrap på Gislev friskole igår og det var rigtig hyggeligt! Jeg havde valgt at lave kuverter til alle de kort, som jeg har lavet på det sidste og sørme om mængden af kort ikke havde rundet 93!! stk. Det har været rigtig sjovt, at lave alle de kort, men 93 kuverter i forskellige farver er altså ikke lige min ynglingsbeskæftigelse!! Det ser dog ganske godt ud at der følger en kulørt kuvert med til de forskellige kort.
Jeg er ret godt tilfreds med alle de kort jeg har lavet og er da allerede igang med de næste ;-)
Kærlig hilsen Olivia

1 kommentar:

  1. Hold da op det var mange. Og hvor er de fine - tak for den ide - så kan jeg måske få brugt noget af det blomstrede papir jeg er faldet for men ikke liiige ved hvad jeg skal bruge til. =0)

    SvarSlet