mandag den 21. februar 2011

Kort med engelsk tekst

Jeg har altid synes rigtig godt om engelske tekststempler og her er et af dem, som jeg har anskaffet mig. Jeg er lidt i tvivl, men mener at det kommer fra Hero Arts. Ligeså kommer den brugte muffin fra Hero Arts.
Denne blomst kommer fra Orion Design og den passer til Retropunchen, som jeg har fundet frem i dagens anledning.
Disse kort glemte jeg at vise ved sidste indlæg. Jeg synes det giver et godt indtryk af, at kortet er flot uanset hvilken farve du bruger ;-)
Nu er jeg så småt ved at være færdig med at vise de forskellige kort jeg har lavet indtil nu. Måske er der et indlæg eller to tilbage. Jeg har i øjeblikket gang i min QK tang, hvor jeg er i fuld gang med at udstandse i den helt store stil. Jeg har nemlig en plan om at bruge udstandsningerne til den kogebog jeg længe har haft planer om at lave. Denne gang skal siderne ikke lamineres, som jeg gjorde ved min konfektbog. Det er godt det samme, idet jeg har opdaget at det, at bruge den gamle dymo som en del af pynten og derefter laminere strimlerne ikke er en god ting!!!!!!!!!!!! Bogstaverne på dymostrimlerne smelter i lamineringsmaskinen!!!! Det må jeg indrømme, at jeg slet ikke have tænkt på det. Øv da også :-)))
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. Ja af skade bliver man klog, men sjældent rig. Ærgerligt med dymoen, men så ved vi andre det også. Supersøde kort. Imponerende at du stadig har så mange ideer til kort. Og så forskellige de er.

    SvarSlet