tirsdag den 24. april 2012

Donna kort

Jeg kan godt lide de Donna kort, som Donna har lavet. (skabeloner sælges her) Jeg må dog indrømme at jeg har haft dem liggende længe, uden rigtig at kunne komme igang med dem.
Lige inden Convention i oktober sidste år, havde Nille og jeg udskåret en masse dele ud til Donna kort, som vi så kunne samle, når vi var til før-scrap. Jeg nåede (som vanligt hi hi ..) ikke så langt og siden da, har de udskårne dele blot ligget i en æske.
Nu har jeg imidlertid støvet æsken af og har fået smag for at lave Donna kort. Jeg har lavet denne taske, som en af de første kort. Jeg har ikke syet på dette kort, men efter at jeg prøvede det på de andre kort, er jeg blevet ret vild med det. Ja, det tager lang tid (afhængigt af skabelonen) med det ser altså bare rigtig godt ud! Jeg vender tilbage, så snart der er flere Donna kort at vise ;-)

Jeg synes også lige du skal se, hvilken forskel det kan gøre at have en anden farve karton til baggrund, når man tager billeder ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

8 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort. Ja, jeg syntes der er en kæmpe forskel om du bruger den ene eller den anden farve karton.

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 2. Flot taske du har lavet. Jeg elsker også Donnakort, og er man først begyndt, slipper man dem ikke. Ja, de er flotte uden syning, men kanonflotte med syning
  God dag

  SvarSlet
 3. Smukt kort. Ja baggrunden kan gøre en masse ved et kort.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 4. rigtig sødt taskekort du har fået lavet dig :)

  SvarSlet
 5. Hvor er din taske blevet super fin - og det papir er jo bare lækkert!

  SvarSlet
 6. Rigtig lækkert taske-kort du har fået lavet.

  SvarSlet
 7. Super flot Donna kort, elsker at lave dem. Total fede farver du har lavet dem i.

  SvarSlet
 8. Super super flot kort du har lavet :)

  SvarSlet