søndag den 8. april 2012

En buket blomster....

For et par år siden lavede jeg et minialbum (6x6") til min venindes forældre i anledning af de var blevet bedsteforældre for første gang. De havde foræret mig deres computer, da de selv skulle have en ny og som tak fik de et album fra min hånd. Det er en underdrivelse at sige de blev glade. Albummet har jeg desværre ikke lagt på bloggen. Jeg har ofte hørt om, hvor stolte de var over at kunne vise det frem.
I sommers var jeg så på en lille ferie hos dem, sammen med min veninde og deres gæstfrihed var rørende og hjertevarmende. Jeg besluttede mig for at lave endnu et album til dem, da de få måneder for inden, var blevet bedsteforældre for anden gang. Desværre kom sidste års julekort og andre bestillingsopgaver i vejen, så albummet kunne først blive afleveret idag. De kom på besøg hos min veninde og jeg blev inviteret til kaffe i eftermiddags. Her er de layouts jeg har lavet denne gang: (klik på billederne for at se dem lidt større)


Albummet har billeder af den lille nye datter (som allerede nu er blevet et år) og sørme også af storebror, som er super stolt af at være storebror.
Sammen med albummet fik de nogle forskellige kort, så de kunne sende hjemmelavede kort til venner og bekendtes fødselsdage. Jeg skal da ellers lige love for at gaven blev godt modtaget. Jeg fik en masse knus og kunne se en rørt bedstemor og bedstefar, bladre albummet igennem flere gange og forsikringer om, hvor mange forskellige mennesker det skulle vises frem til.
Når jeg nu sidder her og skriver om det, så kan jeg ikke lade være med at tænke på de stunder, hvor albummet har drillet og jeg har haft lyst til at kyle det ud af vinduet. De gange, hvor siderne bare ikke lige blev, som jeg havde forstillet mig. Til syvende og sidst ender jeg jo alligevel med at blive glad for resultatet og håber så, at modtagerne også bliver tilfredse. Jeg skal da lige love for at min tvivl blev gjort til skamme idag! Jeg smiler ved tanken om, at noget så enkelt som lidt papir og billeder, kan skabe så megen glæde.....og tænk sig...jeg havde oprindeligt tænkt mig at sende dem en buket blomster ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

16 kommentarer:

 1. Ejj hvor er det bare sødt..
  Hold da op en masse lækre sider du har lavet..
  Kan godt forstå de blevet meget glade over at modtage det..
  Det guldværd for dem jo.. Det noget de kan ta og føle på og altid gemme og se i også sammen med børnebørnene når de bliver ældre kan de se i det og snakke med dem om billederne...

  Ja nogle gange er vi alt for selvkritiske.. og selvom vi synes det blevet noget værre noget så er det jo nogle helt andre øjne der ser på det som modtager det og de øjne ser kun hvor fantastisk det her :)

  Tak for historien.. Den er rigtig sød :)

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig sødt album. Dejligt at de blev så glade for det.
  God mandag.

  SvarSlet
 3. Sikke en super flot album du har lavet til dem : ) der er jo intet der kan sammenlignes , dette album er lavet med kærlighed og helt specielt til dem. Den indeholder deres børnebørn, så bliver det jo ikke større : ) godt du valgte albummet frem for en buket blomster : )
  Det er bare den skønneste følelse at nogen så glade, nyd det ; )
  Tak for kigget og rigtig god dag.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et flot og gennemført album. Godt, at du lavede det og ikke sendte blomster i stedet.
  Jeg tror, at vi ofte er for kritiske med det vi laver. Andre kan jo ikke se, hvad vi havde tænkt os inde i hovedet. Jeg håber, du forstår hvad jeg mener.
  God sidste påskedag.

  SvarSlet
 5. Skønt album - kan godt forstå de blev glade for det..... God dag til dig

  SvarSlet
 6. wouw det er superflot lavet! Jeg kan godt forstå at de blev glade for albummet!

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et skønt album, forstår godt deres glæde for at modtage det

  SvarSlet
 8. Hvor er det en fantastisk sød tanke :) og sikken et arbejde. Ikke underligt at albummet gjorde lykke. Og det er jo det der gør at det er så dejligt at scrappe :)
  God sidste Påskedag.

  SvarSlet
 9. Skønt album med masser af dejlige fotos. Dejligt at glæde andre med egne værker.

  Tak for din kommentar på min blog. Papiret du spørger til er fra My Minds Eye, Stella and Rose serien :)

  Fortsat god dag :)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det godt ud. Kan godt forstå at de blev glade.

  SvarSlet
 11. Hvor e det bare et dejilgt album du har lavet - :) det kan jeg godt forstå at du er glad for du blev færdig med . og når modtagerne bliver glade er det bare helt fantastisk...

  Dejlig 2 påskedag til dig

  SvarSlet
 12. super flot album rigtig gemmenført lavet, forstår godt hvis de blev glad for det:)

  SvarSlet
 13. Jeg kan sandelig da godt forstå at de blev glade ;-) Det er da superfint. Jeg er også helt pjattet med dit café album.

  SvarSlet
 14. Uh et fint album. Jeg er selv mormor, og det ville være guld for mig at få sådan et album =D
  Dejligt at de blev så glade for det

  SvarSlet
 15. super flotte sider du har lavet og jeg ælsker dit blog layout med alle de roser og den søde pige.

  SvarSlet
 16. Rigtig fint album :) og super lækkert de blev så glade for det.
  Fortsat god aften.

  SvarSlet