søndag den 22. april 2012

Fotos fra fortiden...

Dette er såmænd et billede af min kære mor. Min mor og jeg har været igang med at ordne hendes gamle fotoalbum og har sorteret billederne i kronologisk rækkefølge. Lige nu har jeg 2 skotøjsæsker stående med billeder, som er sorteret og planen var så at jeg skulle scanne alle de billeder, som jeg ønskede at bruge til scrapbooking. At gennemgå gamle fotoalbums har faktisk flere fordele. Dels får man ryddet op, men i forbindelse med sorteringen kommer der helt naturligt en masse snak om de mennesker, som er på billederne. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med at scrappe dem ;-) Især dette billede :-)
Igår var så sidste dag vi sorterede billeder og jeg gik igang med at scanne billederne. Jeg er bare SÅ glad for, at jeg kan fortælle jeg er færdig med at scanne!!! Det er jo ikke ligefrem det mest spændende at foretage sig, og jeg havde også forstillet mig at jeg skulle bruge flere dage på det!! Jeg havde heldigvis lyst til at få det gjort og ikke mindst overstået, så kl. 02.30 i nat kunne jeg slukke for scanneren!!
Nu mangler vi "kun" at få billederne sat i de fine fotoalbums, som min mor har anskaffet sig. Når vi er færdige med det, er alle billederne i samme slags album (istedet for en masse forskellige, som før) og der vil blive sat små labels ved billederne. Derved kan hun fremover nyde at se billederne igennem uden at blive ked af, hun måske ikke kan huske, hvem der er på billederne. Den dårlige hukommelse bliver jo nok mere udtalt med alderen ;-)
Jeg indrømmer at det kan være et stort arbejde, men alle de snakke og hyggestunder vi har fået ud af det har været det hele værd. Ikke mindst hendes glæde over, hvor pænt det første færdige album er blevet.

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

8 kommentarer:

 1. Sikke et stort arbejde. Men det er super dejligt når det er gjort. Man kommer jo også i tanke om mange minder mens man er igang. :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op et arbejde - men rigtig godt I har fået det gjort, og især at I har sat navne på billederne.

  For et par år side var jeg selv min fars fætters album igennem, og han kunne ikke huske, hvem ½-delen af dem på billederne var - rigtig ærgerligt.

  Jeg glæder mig til at følge med i dine LO af familien.

  SvarSlet
 3. Sikken et kæmpe arbejde. Men som du skriver har det været det værd. At I så også i fremtiden kan hygge med de nye album er jo ekstra rart.

  SvarSlet
 4. Flot arbejde .- jeg har fået alle billederne fra min farmor og farfar .. og vi "ordner" dem også ind i mellem .- og skriver bagpå ca hvornår og hvad der er på ... :)

  SvarSlet
 5. Sikke et stort stykke arbejde - spændende at se alle de skønne gamle billeder blive scrappet, ikke?

  SvarSlet
 6. Det er en dejlig proces du og din mor gennemgik der. Du vil altid tænke tilbage på dengang, i snakkede jer igennem, alle billederne. Jeg kan godt forstå at din mor er glad for det

  SvarSlet
 7. Sikke et arbejde, men dejligt med et fif til at få det gjort hurtigere. Men nogle dejlige hyggestunder, du har haft med din mor. Kan godt forstå du glæder dig til at få scrappet det billede af din mor.
  Ses vi imorgen?

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare en supergod ide. Og gode minder til jer begge.!

  SvarSlet