søndag den 1. juli 2012

Studenterhuer...til scrap???


I løbet af aftenen har jeg rigtig kunnet høre lastbiler fyldt med studenter, køre forbi i området. Det er nu en festlig tradition. Heldigvis har været ikke været så vådt i Odense, som det var igår, så jeg håber de alle har haft en god aften. Jeg har lavet disse studenterhuer for nogle uger siden, men ikke fået dem vist på bloggen før. Jeg kan jo kun sige, at det er den perfekte aften i aften ;-)

Jeg kan også lige fortælle at jeg under tilblivelsen af disse huer, gik på Google og ville finde ud af, hvor mange forskellige farver huer der efterhånden findes! Jøsses siger jeg bare!! Der er vist gået inflation i fremstillingen af huer. Tænk sig...lyserød til frisøren, grøn til landmanden, lilla til en pædagogisk medhjælper uddannelse...hvis ikke lilla, hvad så....hi hi hi... Jeg må indrømme at jeg morede mig en del. Du skulle tage og prøve og Google det. Gad vide om man kunne få en hue, når man har scrappet i x antal år?? Måske skulle Heidi Jensen tage den idé op, når Convention nr. 20 løber af stablen...;-) Det vil da slå "hopla-nålen" vi fik ved den 10. Convention. Ja, ideer er der nok af ;-)
Inden jeg smutter igen, så vil jeg lige sige TUSINDE TAK for alle de søde kommentarer jeg har fået her på bloggen og IRL i forhold til forrige indlæg omkring en god venindedag! Jeg er rigtig glad for, at mit personlige indlæg blev så godt modtaget ;-)

De kærligste hilsner fra Olivia

11 kommentarer:

 1. Hvor er de søde de huer. I fredags kunne vi høre dem ude ved os, så der må da være nogen som blev godt våde.

  Ja, det er vildt, så mange huer man kan få og jeg må indrømme, jeg ikke syntes det hører sig nogen steder hjemme.

  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Super flotte huer du har lavet,
  vi kan høre studenterne rigtig meget, man vi ligge også tæt på byen:)
  Ja de er blevet noget rundhåndet med de huer, det er synd

  Rigtig god søndag:)

  SvarSlet
 3. jeg synes som krebsen og munkbøl, det er helt forkert med alle de huer. før i tiden var det KUN de rigtige studenter altså dem der havde gået i realen og tog studenter eksamen. de var røde og hvide de huer. slut prut.. dine huer vil jeg da rose de er super søde. og meget fine

  SvarSlet
 4. Flotte studenter kort, du har lavet.
  Det har også været godt gang i vognene, skrig og skrål her i Rødovre. Dejligt, at høre glæden.
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 5. Flotte huer.
  Jeg synes også kun det burde være studenter, HHx, HTX og HF der burde have huer. Det skrev jeg også på min blog, der er nogle der synes som mig, men der er også mange der synes det er fint med huer til alle uddannelser.
  Men godt vi har forskellige meninger.

  SvarSlet
 6. Flotte huer du har lavet... vi har også hørt mange her hos os. God søndag

  SvarSlet
 7. Hvor er det flotte huer du har lavet. Er enig i, at der efterhånden er gået inflation i hvor mange huer der findes. Fortsat god søndag til dig.

  SvarSlet
 8. Hold op hvor er de flotte! Du er altså en mester til de der Donna kort.
  Jeg synes slet ikke det er til at finde rundt i huerne mere *G* - så jeg laver kun kort når jeg får en bestilling på en med farveangivelser - haha.
  God søndag.

  SvarSlet
 9. De er bare SÅ fine de huer - og god ide - men jeg tænker mere i retning af MEDALJER - med ret til at ens evt. ægtefælle også måtte bære den =0).

  SvarSlet
 10. Flotte huer!
  Ja der er virkelig kommet mange forskellige... Jeg må indrømme at jeg synes kun de hører til gymnasie/HF/handelsskolen - altså de gymnasielle uddannelser...
  Vi har også lige haft en vogn kørende forbi herunde! Jeg syes det er så hyggelig en tradition at køre rundt og jeg bliver så glad når jeg ser de nye studenter!!

  SvarSlet
 11. Super flotte huer.
  God søndag.

  SvarSlet