onsdag den 4. juli 2012

Farver

På Scrapsister.dk har Sabrina tilbudt at lave et opdateret skema til Distress Ink pads, da flere af os har har efterlyst det. Jeg har blot pintet arket ud og gået i krig med at lave farveprøver. Efter lidt justering, er det nu lykkedes at få et skema, som har plads til alle 48 farver.
I min udgave af skemaet, har jeg skåret arket ud i 4 mindre stykker. (da jeg tog fotoet er jeg dog kommet til at vende rundt på de to øverste firkanter, dvs de 4 øverste linjer, men I kan nok se ideen med det)

Det er meningen de enkelte dele skal lamineres, som det tidligere skema du kan se nedenfor. Jeg hænger så samlingen på mn tote, så jeg let kan se, hvilken farve jeg skal bruge. Ønsker jeg at farvelægge med Distress reinkers, så kan jeg blot tage de laminerede ark i brug og lægge en lille dråbe farve ovenpå den selv samme farve på arket. Jeg synes nemlig det kan være svært at se forskel på dråberne ;-)
Ved samme lejlighed har jeg også lige printet et farvekort ud til mine Archival Ink pads. Der findes også farveark til Sticklers, Liquid pearls m.m hvis du ønsker endnu mere styr på farverne. Ta´ blot et smut forbi Rangers hjemme side :-)
Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud. Fin ide´.

  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Rigtig god ide, tak for tippet

  SvarSlet
 3. Godt samarbejde =D Det er da SÅ smart

  SvarSlet
 4. Hej Pernille.
  Jeg kender ingen som har lige så godt styr på sine scrapsager som dig hihi. Kram Gitte

  SvarSlet
 5. NÆH hvor fint og organiseret. Kender godt det med at farverne ligner hinanden i koncentreret form.

  SvarSlet