søndag den 8. juli 2012

Kort til Anne Birgitte/Mortil2

Jeg har sendt dette kort til Anne Birgitte/Mortil2 i anledning af hendes fødselsdag idag. Kortet og de to rammer ovenpå er skåret ud på Silhouetten og det er den sorte swirl foroven også.

Swirlen har jeg kommet lim på og derefter noget fint sort glimmer, fra Martha Stewart. Jeg havde lidt svært ved at få det til at stoppe med at drysse, men jeg håber ikke det hele faldt af, inden Anne Birgitte modtog det. Sommerfuglen er faktisk også skåret ud på Silhouetten og den er skåret med knivdybde 3 og skåret 2 gange. På den måde gik det helt fint med at få den skåret rigtigt ud. Den har skåret ud af et ark mønstret vellum fra Hambly, som jeg har købt ved Picturing the world.  Den Stick pin, som sidder i sløjfen er hjemmelavet. Se evt. mere HER. Spidsen af sløjferne har jeg kommet lidt lim på og derefter sort glimmerlim. Sidst, men ikke mindst, må jeg jo lige nævne at jeg har syet de to øverste lag papir sammen med broderitråd hele vejen rundt. Det er vist en teknik jeg ikke bliver træt af lige foreløbig :-)))

Tak for at du kikkede forbi og tak for alle de søde kommentarer!! Dem har jeg rigrig megen glæde af!! Kærlig hilsen Olivia

8 kommentarer:

 1. Det bare SÅ smukt det kort..
  Beundrede det også på hendes side..
  Det ser godt ud med glimmeret på din swirl....

  SvarSlet
 2. Sikke et sødt kort med mange lækre detaljer, sommerfuglen er bare for lækker, men det er der altså også flere af de andre ting der er. Dine nåle er jeg også vild med!

  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
 3. Sikke et smukt fødselsdagskort du har lavet.

  SvarSlet
 4. Skønt kort med en masse lækre detaljer. Jeg har længe ville have skåret noget vellum ud på Sille, men har været meget i tvivl om hvad jeg skulle stille kniven på,men nu har du prøvet med held, så tak for fiffet.

  SvarSlet
 5. Rigtig smukt kort du har lavet.

  SvarSlet
 6. Dejligt kort, jeg har ikke en "sille" (tror ikke jeg kan finde ud af den, når man ikke kan engelsk) men dit kort er flot. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Sikke et flot kort du har fået lavet.

  SvarSlet
 8. waw hvor er det smukt og så anderledes, på den gode måde:)

  SvarSlet