torsdag den 16. august 2012

Fugle kort


Vi er atter startet op i vores scrapklub hos Picturing the world efter sommerferien og det er dejligt at se alle igen! Vi fik snakket og grint, som vi plejer og det er da også blevet til en lille smule scrap. I forrige uge fik jeg lavet dette kort og kortet fra denne uge ligger i kameraet til senere visning ;-)

Fuglene er lavet med en puch fra Stampin´ Up. Den label som fuglene sidder på er fra mit stempelsæt fra Waltzing mouse og den er skåret ud med Spellbinders label 14, som stemplerne er skabt til. Smart ikke? Desuden har dette label fået noget guldembossing. Jeg har (selvfølgelig burde jeg næsten sige) syet rundt i kanten af kortet. Den udstandsede die under labelet, kan jeg ikke huske, hvor er fra. Et godt bud er fra den blog candy jeg har fået fra Pips ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

19 kommentarer:

 1. Det blev altså bare super sødt! Ja det blev så ikke i denne uge vi mødtes igen - må se hvornår jeg får tid til tirsdagsscrap igen - håber ikke det varer længe ;)
  På gensyn...!

  SvarSlet
 2. Det er bare så fint! Jeg har også både stempelsættet og spellbinderen - WMS hører til mine absolutte favoritsttempler :)

  Knus :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare super elegant.

  SvarSlet
 4. lækkert og elegant kort.

  rigtig god weekend

  SvarSlet
 5. Så sødt! - De fugle er da bare kære! Og det kunne da godt være man skulle kigge nærmere på de Walzing mouse stempler engang. Hi hi.
  Har du "været i Polen"? *Griner*.

  God weekend.

  Knus

  SvarSlet
 6. Rigtig lækkert kort du har lavet med mange flotte detaljer

  SvarSlet
 7. Det er godt nok et smukt kort du har lavet.
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Hvor er det sødt.
  Ihh det er altså ærgeligt det er så dyrt at komme over broen, det var så hyggeligt den ene gang jeg var ovre og hilse på jer.

  SvarSlet
 9. Hvor er det fint og elegant

  SvarSlet
 10. Uha et fint kort og med ægte syninger...

  SvarSlet
 11. Super fed kort - mange fine detaljer, flot sammensætning - perfekt lavet

  SvarSlet
 12. Så smukt et kort igen. Og den die under labelen (hedder det det ?) er sikkert en Pips-ting. jeg har nemlig også været så heldig.
  Din label med guldembossing er bare såååå smuk. Når jeg en dag tager mig sammen og handler hos det firma, så sår den øverst på listen. Jeg er vild med den.
  God weekend.

  SvarSlet
 13. HVor er det smukt. Kan godt lide din perle swirvel.

  SvarSlet
 14. totalt sødt kort og skønt wms stempel

  SvarSlet
 15. Hvor er det et smukt kort, som altide flot lavet:)Jeg er ikke rigtig heldig med de stempler, så det bruger jeg ikke så ofte:/

  SvarSlet