onsdag den 22. august 2012

Overraskelse med posten...

For noget tid siden var jeg på en af mine sædvanlige blogruns og var forbi Jyttes blog. Hun havde lavet dette kort til en fra den fødselsdagskortgruppe, som hun er med i. Jeg skrev i min kommentar, at det var super flot og spurgte om vi ikke skulle lave en lille kortgruppe? Jeg må indrømme at jeg regnede ikke med, at Jytte ville skrive tilbage, men det gjorde hun sørme!!

Så nu er jeg med i fødselsdagskortgruppe nr 1 på ScrapSisters.dk og i fødselsdagskortgruppe med Jytte!! Det er skisme morsomt! Hun havde endda nogle flere ideer, som vi skal hygge os med i de næste måneder!! Det bliver bare SÅ fedt ;-) Blandt andet har vi bestemt for at give hinanden adventsgaver. Det er da bare alletiders og jeg kan næsten ikke vente til jeg modtager mit kort i november.
Midt i forventningens glæde, kom jeg i tanke om at Jytte skal vente helt til marts næste år med at modtage sit fødseldagskort!! Det synes jeg jo var lidt ærgerligt og da jeg ved fra Pinterest, at Jytte pinner mange billeder af Elvis Presley...tjaa så var det jo nemt at finde på ideen: Jeg lavede ganske enkelt et kort med Elvis Presley og sendte en hilsen til Jytte....bare sådan en lille for sjov hilsen ;-) Således så kortet ud:Jeg må indrømme, at det var mere end almindeligt svært for mig, at vente med at vise kortet herinde til jeg vidste det var kommet frem! Jeg elsker at lave små overraskelser og vil helst fortælle om det, inden det skal løbe af stablen....som f.eks at fortælle veninden om den fantastiske gave man har købt til hende....før hun officielt skal have den!! Den der spænding dur jeg bare ikke til...LOL... Jeg var lige ved at skrive et indlæg om Jyttes overraskelse og sætte et sløret billede på min blog, i ren iver....lol...Jeg holdte mig dog i skindet og nu kan jeg så endelig vise kortet ;-) (tja sådan er jeg et barn i ny og næ..hi hi..)
Jeg kan da også lige sige at hun blev rigtig glad og overrasket...det har været helt perfekt og så bare pga et lille kort med posten. Juhuu...life is great!!

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

16 kommentarer:

 1. Hi dearest friend,how are you? I'm back from holidays ^_^
  Your new creation is wonderful:) I love The King:)
  Big hug,
  Sonia

  SvarSlet
 2. Hvor er det et fantastisk kort, forstår godt hun blev overrasket:)
  Dejligt du er komme med i fødselsdagsgruppe 1:)
  Vi har også gang i advaent i vores gruppe 4...lige nu holde vi vidst lidt ferie, men eller er vi meget på og har det sjovt:)
  knus

  SvarSlet
 3. Fedt...hvor er du altså sød og betænksom !!!! Det er altid så rart med en overraskelse, så kan godt forstå at hun blev glad for dette fine kort.

  SvarSlet
 4. Åh, det er bare SÅ flot!! Jeg er vild med det - og det står selvfølgelig fremme og pynter i reolen med musikanlæg og cd'ere :)

  Jeg er rigtig glad for vores 2-mands-kortgruppe, søde Pernille. Er sikker på, at vi får det super hyggeligt sammen.

  Knus :)

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig flot kort og glad for det blev hun bestemt... det røg lynhurtigt på Facebook... hi hi... er også møg dårlig til at holde på hemmeligheder... c",)

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt med sådanne overraskelser! Især i en tid hvor der stort set kun kommer rudekuverter ind ad døren ; )
  Det er et rigtig flot kort.

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare sødt af dig at lave så smukt et kort med Jyttes Idol..
  Overraskelser er noget af det bedste.. Elsker når man ikke forventer noget og så der sker noget :)

  Hihih du lige som min bedste..
  Hun ender ofte med at give os julegaver før tid og køber nye for hun kan simpelthen ikke holde ud at vente ;)

  SvarSlet
 8. Et fantastisk kort du fik lavet til Jytte forstår godt, at hun blev så glad. Er også med i fødselsdagsgruppe 4, det er vildt morsomt.

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort du har lavet til Jytte...

  SvarSlet
 10. Jeg er også stor Elvis fan, ikke nok med at han så godt ud, han sang så dejligt at man var nød til at lytte efter, jeg nyder altid at høre ham, selv om jeg ikke forstår ret meget at det han synger (kan ikke engelsk)så ham må vi aldrig glemme. knus morkaren.

  SvarSlet
 11. Dejligt kort, og altid godt at få en overrskelse med posten.

  SvarSlet
 12. ihh super fint kort det blev hun da helt sikkert vild med

  SvarSlet
 13. Sikke et super flot kort. Jeg har det ligesom dig. Jeg kan næsten heller ikke vente når jeg skal overraske nogen.

  SvarSlet
 14. Meget flot kort, og så oven i købet med en 'konge'. :0)

  SvarSlet
 15. Super flot kort, mange fine detaljer, min bror er Elvis fan - så jeg tror også han skal há en Elvis kort til hans fødselsdag

  SvarSlet
 16. Sikke da en sjov historie. Og hvor er det dejligt, at du kunne overraske Jytte.
  Jeg forstår godt, hvordan du havde det med at skulle vente med at vise kortet her på bloggen....Haha. Du er slet ikke spor barnlig...Du er bare en RIGTIG scrapper - og en RIGTIG blogger. haha. Det har været en tålmodighedsprøve....
  Og kortet er bare så fedt og flot. Rigtig til en Elvis-fan. Ja, vi er jo nogen der mindes vores ungdom...haha.
  Hvor er du altså en sød og betænksom pige/"dame".

  SvarSlet