fredag den 10. august 2012

Scrapbooking Convention

Så er det snart tid for den fantastiske Scrapbooking Convention i Middelfart, hvor 250 scrapper mødes og scrapper, shopper og hygger sig fra kl. 9-19! Fredag fra kl.18-23.

It´s time again to get to the fantastic Scrapbooking Convention in Middelfart. There will be 250 scrappers that meet up to scrap, shop in over 8 scrapbooking stores and just have a great day. We start friday 18-23 and saturday is from 9-19. Read more here!

Har du ikke prøvet det før, så skynd dig at købe billet....dette arrangement MÅ du ikke gå glip af.!! Jeg skal helt sikkert med og mon ikke Heidi Jensen, som arrangerer det hele, har en lille gave med til mig??? Jeg har jo været med til alle de Conventions der har været afholdt...og nu er vi nået til nr 15 af slagsen.

If you are new to this concept it´s about time, that you try it out!! I have been at every Scrapbooking Convention since Heidi Jensen startedgetting us together to scrap. This is my 15. time at the Convention!! and I just can´t wait to be there!!

Jeg håber vi ses.

I hope to see you there!

Kærlig hilsen Olivia

6 kommentarer:

 1. Uhh hvis bare jeg boede tættere på! :)

  SvarSlet
 2. Fantastic convention Olivia^_^
  You are lucky if you can go.
  Have a fabulous weekend:)
  Next 10 days I can't leave comments on your blog because I'll be on holidays:)
  Big hug,
  Sonia

  SvarSlet
 3. Jeg skal med selvom det nok bliver i butikkernes åbningstid.

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig ses vi.
  Selv om jeg ikke er sådan en hard-core-deltager som dig. Da du startede med conventions, anede jeg ikke hvad scrap var for noget.....

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. ja jeg planlægger at tage til Fyn da, har aldrig været på denne convention.

  SvarSlet