torsdag den 27. september 2012

Fødselsdagskort gruppe 1 på Scrapsisters.dk

Eva/Rysse havde fødselsdag i lørdags og jeg havde lavet dette kort til hende.  

Baggrundspapiret er fra MME og banneret er lavet af papir fra Jillibean Soup. Jeg har sat banneret på noget cremefarvet karton og syet rundt i kanten (håndsyet selvfølgelig..hi hi..) Sommerfuglen har jeg skåret ud få Silhouetten og embosset med cremefarvet embossingpulver og er fra ZING!) Ovenpå den cremefarvede har jeg embosset med en gennemsigtig glitter embossing fra Rudi Kins. Under sommerfuglen sidder en tag fra Spellbinders og derunder har jeg ustandset en Label 14 fra Spellbinders og stemplet med et stempel fra Waltzing Mouse Stamps, som passer til Label 14 dien. Stempelaftrykket er embosset med en lyseblå embossingfarve.
Rosen ovenpå sommerfuglen er en lyserød resin sommerfugl og de gule blomster er lavet efter min italienske scrapveninde Sonias opskrift på papir roser. Jeg kan ikke sige for mange gange, hvor nemme de er at lave...prøv det ;-)
Hen over hele kortet har jeg lavet en strimmel med lidt forskelligt papir og sat noget lynlås nedenunder. Sidst, men ikke mindst har jeg pyntet med lidt bling.
----------------------------------
Mange tak for alle jeres søde ønsker om bedring af mit helbred. Det er rigtig rart at vide, at I tænker på mig! Jeg kan dog forstå at flere har fået opfattelse af, at det er en slem influenza jeg slås med. Det er desværre ikke tilfældet (eller måske er det meget godt det ikke er det...hi hi...).
Derimod er det en infektion i det nedereste af begge ben. Mest det venstre og infektionen sidder inde i benet. Mit ben ser ud, som om jeg har fået for megen sol og det er hævet. Det med for megen sol er jo ikke ligefrem tilfældet i disse "strålende" dage....lol..
Infektionen kaldes Rosen og er absolut ikke lige så fantastisk, som navnet!! Jeg måtte forbi OUH på vej hjem fra Scrap i Billund d. 25 august og har "hygget" mig med det lige siden.
Jeg har tjekket kalenderen og denne 3. pencilinkur slutter dagen inden Convention i Middelfart, så jeg håber det er slut til den tid. Ellers har de søde scraptøser, som jeg følges med, lovet at de vil handle for mig, hvis jeg har svært ved at gå rundt...bare jeg lovede at tage med!!!. Se det er jo rigtige veninder, hva`? Så hvis du ser mig sidde og vinke til dig, så er det ikke fordi jeg ikke vil gå hen og hilse på dig....måske kan jeg ikke....lol...
Jeg glæder mig SÅ meget til Convention, som nu er min 15. convention. Får jeg mon en medalje for tro deltagelse, Heidi Jensen?? Eller en Hopla-nål måske...lol... Nu skal jeg kun sove 9 gange inden vi skal afsted ;-)
----------------------------------------------------------
Tak for alle jeres dejlige kommentare...jeg nyder hver eneste af dem!

Kærlig hilsen Olivia

16 kommentarer:

 1. Wooww hvor er det bare lækkert og super tøzet det kort..!!
  ER helt vild med det :)

  Det noget være noget, ved godt hvor slemt Rosen kan være :(
  Det ikke noget der er smukt som ordet nej :(

  Håber virkelig at et miracle sker og du vågner op den dag og bare kan springe afsted så du får en helt fantastisk dag...
  og ellers ja så det da fantastiske veninder der gerne shopper for dig og hjælper dig med :)

  SvarSlet
 2. Rysses kort er bare så lækkert. Og da jeg så det på hendes blog, gik jeg i gang med at lifte til et kort jeg skal bruge om kort tid.
  Nu er kortet færdigt - og ingen kan vist se at det er liftet herfra...Det er en af de sjove ting ved denne hobby. Det blev helt anderledes....

  Rosen er en møgting. Sejt at komme af med igen. Men det tager tid.
  Men så godt der er nogle scraptøser der kan hive op i dig og tage dig med den 6. okt.
  Jeg gider altså heller ikke slæbe panden hjem igen....haha.
  God bedring.

  SvarSlet
 3. Det er et super sødt kort du har lavet til Rysse. Håber på snarlig bedring for dig.

  SvarSlet
 4. Det er et virkelig flot kort du har lavet til Rysse ;-)
  (Rosen er til gengæld noget værre lo.., og pinefuldt) Jeg håber at du snart springer rundt som en gazelle igen...eller et julerensdyr...;-) Rigtig god bedring

  SvarSlet
 5. Sødt og dekorativt kort. og Olivia jeg var da heller ikke klogere end jeg troede du havde influenza, og jeg undre mig også over der skulle så meget pencelin til, jeg krydser fingre for den sidste omgang her hjælper. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Virkelig flot kort du har lavet til Rysse - så fint afstemt i farvene.
  God bedring til dig.

  SvarSlet
 7. Av for den ... er det Rosen du har - stakkels dig!
  Rigtig god bedring med det!
  Dit kort til Rysse er så fint - og hvor er det sejt med lynlåsen.

  SvarSlet
 8. Skønt kort det er rigtig flot og godt fundet på. Du må have rigtig god bedring, det lyder da som en rigtig hård omgang.

  SvarSlet
 9. Super lækkert kort... dejlige farver og papirer.Så sød en sommerfugl. God bedring til dig.

  SvarSlet
 10. Sødt kort du har lavet. God bedring !

  SvarSlet
 11. Sødt kort du har lavet. God bedring !

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare et SUPER lækkert kort!! Elsker farverne du har brugt!! Men det ved du jo :)

  Håber det går fremad med helbredet!!

  Knus :)

  SvarSlet
 13. Wonderful card my lovely friend:) Thanks a lot to mention me and my blog tutorial:)
  I'm very happy and you a fabulous crafter,you have Made gorgeous roses:)
  Big hug,
  Sonia

  SvarSlet
 14. Wauw hvor er det flot :)
  Elsker de lækre farver!

  SvarSlet
 15. Ja du har sørme ikke været heldig med den Rosen... Dit kort er top nice og super sødt. Vi ses til convention

  SvarSlet
 16. Hvor er det et smukt kort du har lavet til Rysse, hvor er der mange lækker detaljer. Jeg bliver nok nød til at lifte det en dag:)

  Knus

  SvarSlet