mandag den 30. april 2012

Donna kort til konfirmation

Jeg har gang i flere projekter i denne tid og denne gang vil jeg vise jer endnu et af mine Donna kort. Den lille mobiltelefon i hjørnet er købt i en boghandel for flere år siden. Det var en slags konfetti til en konfirmation. Måske som en del af bordpynten?? Det kan dog også bruges således ;-)

Tak for at du kikkede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

fredag den 27. april 2012

Konfirmations kors



Jeg har lavet disse kort, med inspiration fra Donna kort. Jeg har tegnet korset op og klippet det til. Også med baggrundene. De er enkelte og uden alt for megen pynt. Heldigvis lå der i posten den rigtige kors skabelon, da det er temmelig tidskrævende at starte fra nulpunktet ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

onsdag den 25. april 2012

Links til skjorteskabeloner

Jeg fik ikke lavet links til de skjortekort, som jeg lagde ind tidligere. Dem skal du dog ikke snydes for. Det er ikke kun et link du har brug for, da jeg nemlig har lavet en kombination af 2 kort. Årsagen var nemlig den, at det kort med jakken, drillede mig en del. Så jeg fandt på at kombinere de to kort. Jeg vil anbefale at du laver et sæt skabeloner inden du går igang, så du er helt sikker på det passer. Det var en hjælp for mig ;-)

Link til skjorte 1.     Link til skjorte

God fornøjelse. Kærlig hilsen Olivia

Konfirmationskort til den unge mand

Jeg er ofte håbløs bagud, når jeg skal have lavet kort til bestemte højtider. Valentinsdag, påske, konfirmation og jul.  Det burde jo ikke være tilfældet....jeg ved jo ligesom, hvornår højtiderne falder!! LOL :-)))
Jeg tror jeg denne gang er kommet fra start i nogenlunde god tid og kan glæder mig over, at jeg for anden gang kan vise nogle konfirmationskort på min blog.








Jeg kan ikke helt bestemme mig for, om jeg skal bruge et tillykke stempel eller et "til konfirmanden" på disse kort. Derfor har jeg valgt at tage billeder af dem inden og så kan du måske give mig et input, så jeg lettere kan tage beslutningen.

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

tirsdag den 24. april 2012

Donna kort

Jeg kan godt lide de Donna kort, som Donna har lavet. (skabeloner sælges her) Jeg må dog indrømme at jeg har haft dem liggende længe, uden rigtig at kunne komme igang med dem.
Lige inden Convention i oktober sidste år, havde Nille og jeg udskåret en masse dele ud til Donna kort, som vi så kunne samle, når vi var til før-scrap. Jeg nåede (som vanligt hi hi ..) ikke så langt og siden da, har de udskårne dele blot ligget i en æske.
Nu har jeg imidlertid støvet æsken af og har fået smag for at lave Donna kort. Jeg har lavet denne taske, som en af de første kort. Jeg har ikke syet på dette kort, men efter at jeg prøvede det på de andre kort, er jeg blevet ret vild med det. Ja, det tager lang tid (afhængigt af skabelonen) med det ser altså bare rigtig godt ud! Jeg vender tilbage, så snart der er flere Donna kort at vise ;-)

Jeg synes også lige du skal se, hvilken forskel det kan gøre at have en anden farve karton til baggrund, når man tager billeder ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

mandag den 23. april 2012

100.000 visitors...at LillBlommans blog

I am not there yet, but LillBlomman is! 100.000 visitors is absolutely amazing. Go see her blog and the amazing blogcandy she is selebrating with!! Congrats LillBlomman!!!

Kærlig hilsen Olivia

søndag den 22. april 2012

Fotos fra fortiden...

Dette er såmænd et billede af min kære mor. Min mor og jeg har været igang med at ordne hendes gamle fotoalbum og har sorteret billederne i kronologisk rækkefølge. Lige nu har jeg 2 skotøjsæsker stående med billeder, som er sorteret og planen var så at jeg skulle scanne alle de billeder, som jeg ønskede at bruge til scrapbooking. At gennemgå gamle fotoalbums har faktisk flere fordele. Dels får man ryddet op, men i forbindelse med sorteringen kommer der helt naturligt en masse snak om de mennesker, som er på billederne. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med at scrappe dem ;-) Især dette billede :-)
Igår var så sidste dag vi sorterede billeder og jeg gik igang med at scanne billederne. Jeg er bare SÅ glad for, at jeg kan fortælle jeg er færdig med at scanne!!! Det er jo ikke ligefrem det mest spændende at foretage sig, og jeg havde også forstillet mig at jeg skulle bruge flere dage på det!! Jeg havde heldigvis lyst til at få det gjort og ikke mindst overstået, så kl. 02.30 i nat kunne jeg slukke for scanneren!!
Nu mangler vi "kun" at få billederne sat i de fine fotoalbums, som min mor har anskaffet sig. Når vi er færdige med det, er alle billederne i samme slags album (istedet for en masse forskellige, som før) og der vil blive sat små labels ved billederne. Derved kan hun fremover nyde at se billederne igennem uden at blive ked af, hun måske ikke kan huske, hvem der er på billederne. Den dårlige hukommelse bliver jo nok mere udtalt med alderen ;-)
Jeg indrømmer at det kan være et stort arbejde, men alle de snakke og hyggestunder vi har fået ud af det har været det hele værd. Ikke mindst hendes glæde over, hvor pænt det første færdige album er blevet.

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

fredag den 13. april 2012

Tillykke Lene

I tirsdags havde en af mine kære scrapveninder fødselsdag og jeg lavede dette kort til hende. Vi er egentlig ikke rigtig på kort, som sådan, men jeg ville lige overraske hende. Desuden er jeg lige så vild med at sende kort, som jeg er med at modtage dem ;-)

Normalt gør jeg ikke så meget ud af bagsiden på kort, men det her er jo ganske pænt og sikkert ikke sidste gang jeg prøver det.
Tak for du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

søndag den 8. april 2012

En buket blomster....

For et par år siden lavede jeg et minialbum (6x6") til min venindes forældre i anledning af de var blevet bedsteforældre for første gang. De havde foræret mig deres computer, da de selv skulle have en ny og som tak fik de et album fra min hånd. Det er en underdrivelse at sige de blev glade. Albummet har jeg desværre ikke lagt på bloggen. Jeg har ofte hørt om, hvor stolte de var over at kunne vise det frem.
I sommers var jeg så på en lille ferie hos dem, sammen med min veninde og deres gæstfrihed var rørende og hjertevarmende. Jeg besluttede mig for at lave endnu et album til dem, da de få måneder for inden, var blevet bedsteforældre for anden gang. Desværre kom sidste års julekort og andre bestillingsopgaver i vejen, så albummet kunne først blive afleveret idag. De kom på besøg hos min veninde og jeg blev inviteret til kaffe i eftermiddags. Her er de layouts jeg har lavet denne gang: (klik på billederne for at se dem lidt større)










Albummet har billeder af den lille nye datter (som allerede nu er blevet et år) og sørme også af storebror, som er super stolt af at være storebror.
Sammen med albummet fik de nogle forskellige kort, så de kunne sende hjemmelavede kort til venner og bekendtes fødselsdage. Jeg skal da ellers lige love for at gaven blev godt modtaget. Jeg fik en masse knus og kunne se en rørt bedstemor og bedstefar, bladre albummet igennem flere gange og forsikringer om, hvor mange forskellige mennesker det skulle vises frem til.
Når jeg nu sidder her og skriver om det, så kan jeg ikke lade være med at tænke på de stunder, hvor albummet har drillet og jeg har haft lyst til at kyle det ud af vinduet. De gange, hvor siderne bare ikke lige blev, som jeg havde forstillet mig. Til syvende og sidst ender jeg jo alligevel med at blive glad for resultatet og håber så, at modtagerne også bliver tilfredse. Jeg skal da lige love for at min tvivl blev gjort til skamme idag! Jeg smiler ved tanken om, at noget så enkelt som lidt papir og billeder, kan skabe så megen glæde.....og tænk sig...jeg havde oprindeligt tænkt mig at sende dem en buket blomster ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia