søndag den 28. april 2013

Helenes konfirmation del.1

 Så er det vist på tide, at jeg viser noget af det, som jeg har lavet den sidste tid. Der har ikke været så megen tid til blog rundfart og jeg har slet ikke fået givet kommentarer hos alle jer andre. Jeg glæder mig super meget   til at se, hvilke smukke ting i alle har frembragt i den sidste tid. Det føles nærmest som om, jeg snart skal åbne gaver til jul ;-) Jeg må indrømme at jeg bevidst har valgt ikke at komme forbi jeres blogge, da jo så ville fordybe mig i kommentarer og smukke kreationer og det har der bare ikke været tid til.
Nu har jeg imidlertid fået afleveret alle de ting, som skulle bruges til Helenes konfirmation og det er rart at kunne tage den lidt med ro igen. Helenes konfirmation blev afholdt igår og jeg ser frem til at få billeder fra festen ;-) 
 Her er billederne af den indbydelse, som blev sendt rundt for en rum tid siden. Helene er vild med tyrkis og det var lidt af en udfordring at bruge den farve uden det kom til at se alt for drenget ud. Jeg synes dog at kjolen og glitter karton var en god løsning.
 Det hvide og lime karton er embosset med en embossingfolder. Henholdsvis en med små prikker og så én, som hedder "Venus". Borden af glitter karton er fra MFT og hedder "Dizzy Border".  Den sorte swirl bag kjolen er en die fra Memory Box og den hedder "Elegant Scrollwork" Desuden har jeg brugt en punch fra Martha Stewart til at lave sommerfuglen og de tyrkise blomster. Her har jeg kombineret 2 forskellige punches. Enkelt og en med tre blomster på.
Således ser bagsiden ud på indbydelsen. Jeg har udskåret en swirl på Silhouetten og sat mit personlige stempel ovenpå. Det personlige stempel er købt på Ebay.
Således ser bordkortet ud. Igen har jeg brugt "Venus" embossingfolderen og jeg har skåret kjolen ud på Silhouetten, som jeg gjorde til indbydelsen. Sommerfuglen er også fra den førnævnte Martha Stewart punch. Ovenover kjolen sidder en tag fra Spellbinders, og den er fra sættet, som hedder "fancy framed tags two". Der mangler en oval dims i midten, hvorpå der skulle stå navnene, men det blev gjort i sidste øjeblik, så jeg glemte at tage fotos. (var færdig med bordkortene en lille time inden de blev afhentet...hi hi...)
 Jeg elsker at tage disse "fællesfotos", da det ser så godt ud....når man er FÆRDIG! Bordkortet er lidt større end man normalt gør, men der skulle nemlig være plads til velkomst sang indeni.

Rundt omkring på bordene, skulle der stå disse menu kort/skilte, som var lavet i samme stil, som bordkortene. Jeg lavede to farvede holder, som de kunne stå i. Igen er samme farver, punches og glitterkarton blevet brugt.

Det var så første del af det, som jeg har lavet til Helenes konfirmation. Næste gang vil jeg vise jer billeder af bordpynten, sangskjuleren og gæstebogen, som også skulle være med til Helenes konfirmation.

Tusinde tak for at I kiggede forbi. Jeg håber ikke, at I alle er begravet i konfirmations projekter....omend, så kunne jeg måske få lidt inspiration til næste års konfirmation(er)

Kærlig hilsen Olivia

18 kommentarer:

 1. Hold fast, hvor er det nogle flotte ting, du har lavet. Superflotte farver og så fint det hele passer sammen.
  Hatten af for det enorme arbejde du har ydet med de ting.
  Og jeg ved næsten hvor lang tid det har taget, for jeg kan genkende noget fra Scrap i Nr Snede.
  Jeg kan virkelig godt forstå, du har været stille.....
  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Hold k... hvor har du haft travlt, men det sagde du jo også i tirsdags UDEN overdrivelse ;-)
  Det er bare blevet så flot, er sikker på det har vækket glæde hos både konfirmand og familie.
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 3. Hold da fast du har da godt nok fået lavet en del... puha siger jeg bare.. super flotte og meget frisk i farven lige til det dejlige vejr vi har nu... Go' søndag

  SvarSlet
 4. Sikke da et projekt, du har lavet der .... hold da fast, hvor et arbejde. Jeg har kun lavet ganske få konfirmationskort i år. Skal heller ikke selv til konfirmation, så ingen hast på den front her.

  Knus :)

  SvarSlet
 5. Woww hold da helt op et kæmpe arbejde du har haft dig!!
  Hvor må det have set godt ud på bordene :)

  SvarSlet
 6. Det er så vildt alt det du har produceret og jeg er sikker på at det har skabt STOR glæde. Rigtig god søndag

  SvarSlet
 7. Wow, hvor er det bare flot. Kæmpe arbejde. Alt er bare SÅ gennemført. Glæder mig til at se mere. Og skønt du blogger igen - kan godt forstå du har været så stille. God søndag. Kh 10na

  SvarSlet
 8. Sikke et arbejde, du har været på! Det ser super flot ud.
  God søndag.

  SvarSlet
 9. Hold da op, hvor har du haft travlt, men superflot farve, kan godt forstå Helene yndlingsfarve :-)
  Og ja, kjolen gør det hele til en pigefest !

  SvarSlet
 10. Pyh ha, jeg kan da godt se du har haft travlt, superflotte ting, glæder mig til at se resten.
  klem Dorte

  SvarSlet
 11. Hvor er det flot og dejlige farver - også selvom det er til en pige (har aldrig selv været en lyserød eller lilla pige :) )

  Glæder mig til at se resten fra den store fest

  SvarSlet
 12. Pyy sikke en produktion :-)
  Meget flot.

  SvarSlet
 13. Ja, så kan jeg godt forstå du har været så stille, sikke en stor produktion du har haft gang i. Det hele ser super lækkert ud ;O)

  SvarSlet
 14. Sikke en flot produktion du har lavet. Lækre farver.

  SvarSlet
 15. SUPER flotte indbydelser og bordkort. Dejlige friske forårsfarver og det ser rigtig flot ud med den turkis-sværtede kjole på...
  Fantastisk produktion.... =0)

  SvarSlet
 16. Flotte kort og bordkort - stort arbejde!!

  SvarSlet
 17. Super flotte ting du har lavet...farvesammensætningen er jo fantastisk.

  SvarSlet
 18. Wauh det ser godt ud:-)
  Stort arbejde men rigtig flot

  SvarSlet