torsdag den 2. maj 2013

Helenes konfirmation, del 2.


 Så er det tid til næste del af Helenes konfirmation. Først vil jeg vise de sommerfugle, som skulle bruges som bordpynt. De skulle sidde på nogle stykker bark og barken skulle samtidig bruges som lysestage holder. Jeg kender til flere af de detaljer, som skulle pynte bordene og glæder mig til at se billeder fra konfirmationen ;-) Jeg er sikker på, at det så super flot ud!! 
 Et nærbillede af sommerfuglen. Den er lavet af hvidt karton på Silhouetten og jeg har brugt en lim pen rundt i kanten, inden jeg dryssede glitter fra Martha Stewart på. Jeg har pyntet med rhinsten og for at få vingerne til at blive ved med at "baske" (de er skåret dobbelt) har jeg sat et par rhinsten under den øverste sommerfugl, helt inde ved selve sommerfugle kroppen. Det gør, at de to lag ikke klapper sammen.

Jeg skulle også lave en sangskjuler og jeg nåede lige at tage et billede af skoæsken, inden jeg fik den betrukket færdig. 
Jeg skulle lave en sangskjuler, som skulle vise Helenes interesse i teater. Hvad gør man så??Tjaaa...jeg gik på Silhouetten og fandt en idé til en teaterscene og her er så resultatet...

Jeg brugte blot almindeligt karton til at betrække æsken med og guldkarton til sløjferne rundt om de røde gardiner. Det sorte, som skal forestille sig at være kanten af scenen, har jeg sat en række klare rhinsten, så det kunne forstille lamper. I midten af scenen hænger der noget blot karton, som jeg har klippet i striber. Det gjorde det muligt at stikke hånden ind i æsken, så man kan få fat i en sang.

Næste gang jeg laver et indlæg, kan I se gæstebogen og det kort, som Helenes forældre skulle bruge til deres gave til Helene.

Hvis I stadig er med hertil, så mange tak for interessen.

Kærlig hilsen Olivia

11 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte de sommerfugle og den sangskjuler er da noget af det mest geniale jeg har set længe. Kan godt forstå du glæder dig til at se billeder.

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot og kreativt lavet!

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er det fint - begge dele. Og vældig kreativt.

  SvarSlet
 4. Rigtig søde sommerfugle. Sikke et arbejde, det må have været at føre limen hele vejen rundt langs kanten og drysse med glimmer bagefter!
  Super fin sangskjuler. Rart at se, at der stadig er lidt fokus på sangskjulere (og ikke bare en købt!)
  Glæder mig til at se resten af billederne ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare flot - og sikken god idé med den teaterscene

  SvarSlet
 6. Super flot arbejde. :-)

  SvarSlet
 7. Jeg bøjer mig i støvet... Jeg var forlængst gået planken ud. Alt er bare så flot

  SvarSlet
 8. Super flotte ting du har lavet og endnu en konfirmand
  som helt sikkert var glad ;O)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare flot lavet - det kan konfirmanden kun blive glad ved

  SvarSlet
 10. Happy weekend my dear friend^_^
  Wonderful work for the konfirmation^_^
  Gorgeous details and colors^_^
  Big hugs,
  Sonia

  SvarSlet
 11. Jamen altså. Du har da virkelig haft gang i masseproduktion af diverse skønne ting. Hvor er sangskjuleren da bare total i orden!
  God søndag til dig.
  Knus

  SvarSlet