søndag den 26. maj 2013

Bryllupskage

Min bror og svigerinde skulle til bryllup for en uges tid siden og de bad mig om at lave noget, som de kunne bruge, som opbevaring til små gave effekter til brudeparret. Ved flere tidligere lejligheder har min bror og svigerinde bestilt et book card, når de skulle bruge noget lidt anderledes end et kort. Det var faktisk noget, som bruden og brudgommen var klar over. De sagde derfor til min bror, at de glædede rigtig meget til at modtage deres book card. Tja....sådan blev det så ikke ;-) 
Således så de to æsker ud inden jeg gik igang med dem.
Her er de så bagefter ;-)
 Jeg betrak æskerne med hvidt karton og pyntede med Dizzy border af mærket MFT. Teksten er skrevet med et 4x8" alfabet ved navn "Licence plate".
 Jeg har pyntet med en hulens masse røde roser fra WOC og der er også brugt nogle grønne blade. Jeg havde desværre ikke nok af de store røde roser, så derfor har jeg fundet nogle store cremefarvede blomster frem, som jeg så har sprayet med Aged Mahogony Distress Ink farve, fra refill pipette flaskerne.
 Øverst på bryllupskagen har jeg sat to flettede hjerter i chipboard, som jeg har købt af Orion Design. Jeg har embosset dem med rød embossingpulver og embossingpulver med glitter i. 
Ideen til, hvorledes bryllupskagen skulle se ud, fik jeg ganske enkelt ved at Google ordet bryllupskager ;-)

Tak for at I tog jer tid til at kigge forbi.
Kærlig hilsen Olivia

13 kommentarer:

 1. Sikke et stort og smukt stykke arbejde!! Virkelig flot lavet!!

  Knus :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot - og sikke et arbejde. Håber virkelig at modtagerne blev glade for den (og ikke skuffet over, at de ikke fik et bookcard :))

  SvarSlet
 3. Wow den er godt nok smuk og sikke et arbejde!!!!!

  SvarSlet
 4. Flot arbejde. Og så håber jeg, at du har fået et godt tilbud med alle de dyre blomster, du har brugt ; )

  SvarSlet
 5. WOUW hvor er den bare flot. Håber da de blev rigtig glade for den og ikke skuffede over ikke at få bogæsken, som de regnede med. Men jeg tror nu nok, at jeg havde gjort det samme, hvis nogen havde sagt sådan he he.

  SvarSlet
 6. Den er da bare blevet flot. Rigtig god ide. :-)

  SvarSlet
 7. Fantastisk mesterværk.
  Den "kage" må have vakt opmærsomhed - og vil blive husket.

  SvarSlet
 8. Virkelig flot arbejde og super god ide. Fantastisk at lave sådan en blomsterranke.

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kage... og sikke en fantastisk blomster ranke... og ja havde overvejet at bruge billede med horn... har flere forskellige af dem og er jo en "rod"... fnis...

  SvarSlet
 10. Fantastisk flot og kæmpe arbejde du har lavet.

  SvarSlet
 11. Hvor er det en smuk kage du har lavet. Den kan de da kun være blevet lykkelige for. Sikken et stor arbejde du har lagt i den. Blomsterranken er bare så fantastisk.

  SvarSlet
 12. Hvor reden smuk lavet og så fin din blomster ranke er... jeg har også engang lavet en kage af sådanne æsker

  Ha en god uge

  SvarSlet