lørdag den 18. maj 2013

Skateboard kort

Jeg er rigtig glad for min Silhouette maskine, men jeg bruger den ikke så meget, som jeg sikkert kunne. Jeg har ganske enkelt ikke styr på teknikken ;-) Da jeg så fik en bestilling på et konfirmationskort, som skulle lige et skateboard var gode råd dyre, som man siger ;-)

Det var ikke et problem at finde en skærefil, som indeholdte et skateboard, men hvorledes fik jeg lige det til at lige et kort?? Heldigvis kender jeg den dejlig Heidi Lind, som bare er en knag. Hun kom lige forbi og viste mig, hvorledes det tekniske virkede og så gik jeg ellers igang. Det var meningen, at kortet skulle laves, som et Donna kort og det lykkedes faktisk ganske godt! Jeg kan nemlig rigtig godt lide at der kommer syninger på kortet. Jeg har ikke pyntet det særlig meget, men holdt mig til en kasket og et par plastre.
Modtageren blev rigtig glad og jeg har hørt at kortet står fremme på hylden, på værelset...se så er der jo noget ved det ;-)

Tak for at du kikkede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

11 kommentarer:

 1. Super, super sejt og rosen kan da ikke blive større end at konfirmanden stiller kortet frem ;O)

  SvarSlet
 2. Det er et ret sejt kort, du har lavet!
  God pinse.

  SvarSlet
 3. Super sejt kort, det er bare for fedt, kan godt forstå modtageren har det stående fremme.

  Jeg har det på nøjagtig samme måde med min Silhouette, egentlig burde jeg få den tændt og skåret et par prøver til bordkort til mine forældre!

  Forsat god pinse. Håber vi ses tirsdag.

  SvarSlet
 4. Sjovt og anderledes kort... og må jo ha' ramt rigtig når det står fremme hos modtageren... hi hi... Go' pinse

  SvarSlet
 5. Du er da bare god til de Donnakort. Skateboarded er bare så fint og det papir du har brugt er jo lige i øjet...
  God pinsesøndag til dig.

  PS: Tag det roligt med den mail.....Vi finder ud af noget på et tidspunkt. Vi er vist alle travlt optaget i denne tid. Og det er jo ikke hyggeligt, hvis vi ikke har roen på os.

  SvarSlet
 6. Det er da blevet supersejt dit skateboard kort.
  Forsat god Pinse! :)

  SvarSlet
 7. Rigtig fedt kort - det må giver og modtager være rigtig glad for

  SvarSlet
 8. Super sej kort du har lavet, - ja sådan en Silhouette maskine har jeg også købt, har heller ikke brugt den så meget endnu, men det skal nok komme, måske vi skulle få nogen til at lave et kursus. Hi hi
  Forsat god pinse
  Knus

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort du har lavet.

  SvarSlet
 10. Det er a blevet super fint dit kort. Jeg har det på samme måde med min sille det er sjældent den kommer frem. Og hvor er det synd. God 2. Pinsedag til dig:-)

  SvarSlet
 11. Det er blevet et flot skaterkort.

  SvarSlet