torsdag den 29. august 2013

Blog fødselsdag

Den 17. juli lavede jeg en lille konkurrence i forbindelse med min blogs 5 års fødselsdag. Konkurrencen gik ud på at I skulle sende et hjemmelavet kort med posten og så ville jeg trække en vinder af en lille scrapgave. 

Fristen er udløb allerede d. 17 august og jeg fik 3 kort med posten. Jeg må indrømme jeg troede, at deltager antallet ville være større, men jeg tror der stadig har hersket sommer og sol i de kreative hjem ;-) 

Her er de tre flotte kort jeg har modtaget:
Gitte har sendt mig dette flotte kort.
 Hun har desuden gjort en masse ud af siderne indeni kortet.
 Bente har sendt mig dette kort, hvor hun har brugt den flotte pink neon farve til den ene ramme.
 Karina har sendt mig dette flotte kort. 
Karina er rigtig dygtig til CAS kort og jeg er bare så imponeret over, hvor elegante de altid ser ud.

Det eneste der mangler nu, er den gave som den heldige vinder skal modtage. Det var jo oprindelig meningen, at jeg skulle trække en vinder blandt de kort jeg modtog. Jeg har dog ændret lidt på reglerne. Idet der "kun" er 3 deltagere i konkurrencen, vil jeg sende en gave til dem alle 3. Så kære Karina, Bente og Gitte.... send mig lige en mail med jeres adresser, så jeg kan få sendt lidt scrapguf til jer, så snart jeg er klar med gaverne. Jeg har travlt med diverse opgaver i disse dage, men heldigvis er disse 3 scrappere søde og ikke mindst tålmodige ;-)
Jeg skal da ellers også lige love for, at der atter er travlhed i blogverdenen!! I løbet af sommeren har jeg indhentet alle de indlæg, som manglede kommentarer fra mig og jeg var SÅ glad for at være "up to date". Og hvad sker der så lige??? I kommer alle friske og energifyldte tilbage fra ferie og nu er jeg atter håbløst bagud med min blog rundfart og kommentarer!! Men fortvivl ikke....jeg kommer snart forbi ;-) Jeg vil jo også gerne glæde jer med en lille hilsen, som I altid glæder mig med jeres søde hilsner og kommentarer. Tusinde tak for dem......jeg værdsætter hver og én!!

Kærlig hilsen Olivia

14 kommentarer:

 1. Ja sådan går det jo når man ikke blogger så meget om sommeren - så har slet ikke set det med din blog fødseldag :) Men så kan man jo lære det.
  Jeg er dog begyndt at blogge igen og lægge kommentarer igen :).

  SvarSlet
 2. Hey - det er da også lige gået min næse forbi! Må indrømme jeg ikke har været flittig gæst på bloggene her i sommer - solen har fået første prioritet - den skal nydes når den er her.... men tillykke med blogfødselsdagen alligevel..

  SvarSlet
 3. Tillykke med blog fødselsdagen, og sikke fine kort, du har modtaget her fra alle 3 piger, de er alle superflotte selv om de er meget forskellige, men det er jo det der er så fedt ikke? Godt gået piger, de er alle rigtig flotte.

  SvarSlet
 4. Jeg har også holdt sommerpause, har nydt solen og lavet alt muligt andet end scrap. Kan se mange igen er vendt tilbage efter en sommerpause. Flotte kort du der har fået.

  SvarSlet
 5. Sjovt at se de andre kort du har fået. Jeg glæder mig allerede;o)

  SvarSlet
 6. Tillykke med blogfødselsdagen. % år - det er godt gået... Jan, nu er sommeren forbi og der bliver mere tid til at kikke igen :-).
  Hilsen
  Katharina

  SvarSlet
 7. Ih det lyder dejligt. Det er ikke så tit jeg får personlig post, så det vil jeg glæde mig til;)
  Flotte kort fra de andre damer.

  SvarSlet
 8. Tillykke til de 3 heldige Ladies :)

  SvarSlet
 9. Tillykke til alle 3 dygtig vindere.
  OG tak for den gode ide.
  Jeg tror du har ret i, at sommeren tog overhånd og sugede al energi ud af os. jeg tænkte i hvert tilfælde på at lave et kort til dig, men energien blev brugt til andet.
  Hold ½ års fødselsdag i stedet for......LOL.

  SvarSlet
 10. Tillykke til de tre heldige :-)

  God aften!!!

  SvarSlet
 11. Nå for pokker... den konkurrence er da gået min snude forbi :) Æv æv - .... men det betyder jo bare at jeg heller ikke får fulgt med i alle indlæg på mine yndlingsblogge ;)
  Sikke fine kort du har modtaget - og tillykke til de 3 heldige piger.
  God weekend til dig.

  Knus.

  SvarSlet
 12. Det er nogle flotte kort som du har modtaget og så sødt af dig at sende præmier til alle 3 :o)

  SvarSlet
 13. århh super flotte kort og ihhh alle fik præmier, den konkurrence gik vist osse min næse forbi

  SvarSlet
 14. Lækre kort og øv ... at den lille leg er gået min næse forbi ... :)

  Jeg har været alvorligt sommerramt og er først nu ved at finde tilbage til scrapbordet. Altså ... jeg er også langt bagud med blogrundfart og kommentarer, men det kommer nok igen :) ... og jeg har SORT samvittighed over et kort med kapsel, som jeg stadig ikke har fået lavet! Skal se om jeg ikke kan tage mig sammen, så du kan få det til Convention. Der ses vi jo nok om lørdagen :)

  Knus :)

  SvarSlet