tirsdag den 13. august 2013

Kasse til kort

Jeg har længe haft lyst til at lave noget opbevaring til mine kort, som var lidt pænere end den skoæske de ligger i nu. Så fandt jeg denne æske på Pinterest og den skulle afprøves. Den første udgave var den blålige, som I ser nedenfor. Den har nogle små skønhedsfejl, men kasse nr. 2 ( den lyserøde) er lykkedes noget bedre.

Jeg har valgt at de skal være temmelig enkle i udseendet, da de jo ikke skal tage opmærksomheden fra kortene ;-)
Jeg er temmelig tilfreds med dem og jeg tror ikke det bliver sidste gang, jeg skal lave sådanne æsker. De har en størrelse, der gør det muligt at opbevare sine 6x6" blokke i. 
Har I tænkt på at det er ved at være sidste udkald for at være med i min lille fødselsdagskort lodtrækning her på bloggen??? Sidste frist for at dit kort bliver taget i betragtning er på lørdag d. 17 august. Jeg er i fuld gang med at lave en lille gave til den heldige vinder.

Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia 

17 kommentarer:

 1. det er nogle rigtig søde æsker, og en god ide når der skal sælges kort

  SvarSlet
 2. WOW hvor er de flotte, dem er jeg bare rigtig vild med. Jeg synes nu de begge er rigtig flotte, og kan i hvert fald ikke sådan umiddelbart finde de skønhedsfejl, du taler om. Jeg synes de ser helt perfekte ud, og er bare super flot lavet.
  Du ssagde, du havde fundet ideen på Pinterest, har du et link dertil? Det ville jeg rigtig gerne há og jeg er helt sikker på at mange andre også gerne vil vide hvordan de er lavet, da jeg i hvert fald kan se rigtig mange andre muligheder i dem og til mange flere forskellige formål også, så vil du ikke dele linket her også?? Det ville bare være super fedt. eller i hvert fald, hvad hun kaldte den, så vi selv kan søge efter den i det mindste?
  Flot arbejde det er helt sikkert. Há en rigtig god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maryann. Hvis du læser teksten i mit indlæg igen, så skulle du gerne kunne se at der i linje 2 er en farveforandring i ordene "denne æske", når du kører musen over dem. Tryk blot på ordene og du kommer direkte til den side, hvor vejledningen er. God fornøjelse.

   Slet
  2. Selvfølgelig kan jeg da sse det nu hvor du siger det, men må indrømme, jeg bemærkede det overhovedet ikke før. Tusind tak for at du åbnede mine øjne her ha ha ha, så må jeg bare håbe, jeg kan få lavet noget også så fint some dine, for de er nu bare smadder flotte begge to.
   Há en rigtig god dag igen idag.
   Knuzzzzer Maryann

   Slet
 3. Flotte æsker, og nu har jeg jo set den blå irl, og jeg ved ikke hvad du snakker om. Den er super lækker, og selvom det så møgbesværligt ud, da du lavede den første, så kunne det da godt være man skulle begive sig ud i det;-)

  SvarSlet
 4. Virkelig flotte æsker, en rigtig god ide

  SvarSlet
 5. De er rigtig flotte. God måde at fremvise sine kort på - og en god måde at opbevare 6x6 papirene

  SvarSlet
 6. De er rigtig flotte - har du en tut på dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Hvis du læser teksten i mit indlæg igen, så skulle du gerne kunne se at der i linje 2 er en farveforandring i ordene "denne æske", når du kører musen over dem. Tryk blot på ordene og du kommer direkte til den side, hvor vejledningen er. God fornøjelse.

   Slet
 7. Hold nu op hvor er de flotte. Super måde at vise kortene frem på.

  SvarSlet
 8. Hold op hvor er det en flot kasse.
  Den skal jeg helt sikkert prøve...

  SvarSlet
 9. Fantastisk model og SÅ anvendelig. Og sikke fint du har udført dem. Og du har ret i, at de bør være neutrale. Det skulle jo nødigt gå sådan at folk ikke ser kortene.....LOL.

  SvarSlet
 10. Hvor er det da bare nogle fine æsker, du der har fået lavet. Jeg ser ingen skønhedsfejl. Det er virkelig en god og brugbar ide.

  SvarSlet
 11. Super fin æske, den må jeg prøve at lave en dag.
  Ses inden så længe
  Knus og god weekend

  SvarSlet
 12. waue super smukke æsker lige i øjet

  SvarSlet
 13. Super flot opbevaring!!!!!

  Blomsterne på min Pillowbox er PTI stempler og tilhørende dies. Det er nogle sjove blomster, som har tre dele der skal stemples oven i hinanden.

  Det kunne da være hyggeligt, hvis du kiggede forbi på SAM.

  SvarSlet