søndag den 18. august 2013

Box med gave.

Nu sker det endeligt! Jeg har besluttet mig for at deltage i en udfordring på nettet og jeg deltager i  udfordringen hos Just Rite.

JustRite Friday Challenge #103 - Things With Wings

Jeg er flere gange blevet opfordret af Gitte, at jeg skulle tage og deltage i en udfordring og nu har jeg fået samlet modet til det. Så husk lige at krydse fingre for mig, ikk´?
Jeg har lavet denne box, som en veninde skulle bruge til en 50 års fødselsdag hun skulle til igår. 
 Jeg har brugt målene fra en æske, som jeg har fundet HER.  Æsken er lavet af kraft karton og papir fra MME. Jeg har desuden brugt nogle stempler fra Just Rite, fra arket "Forever friends".
 Den tyrkise blomst er lavet med en die fra Tim Holtz/Sizzix, derefter er den sprayet med lim og derpå er der drysset glitter på. Ideen dertil har jeg fundet hos Susanne.
 Sommerfuglen er skåret ud på Silhouetten i et stykker overlay. Jeg har lavet en stickpin i guld farver, af perler, som jeg har købt på Tine salgsblog.
Den tyrkise blad die er en af de nyindkøbte dies jeg har fået. Den er super anvendelige og her har jeg lavet den i tyrkis glitterkarton fra Doodlebug. 
Gavekortet er foldet sammen og lagt i et stykker MME papir, som blev lukket med et stykke velcro.
Gavekortet var et udprintet ark fra spa stedet Vejle Fjord. Jeg havde sat et stykke guld glitter tape over prisen på opholdet, så modtageren ikke kunne gætte den. 

Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

24 kommentarer:

 1. Holy s... den er flot! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot!!!
  Super med den gule farve - den synes jeg altså bedre og bedre om :)
  Held og lykke med udfordringen :)
  Nu er der ikke længe til Vi ses - iiihh hvor jeg glæder mig!
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Hvor er det en lækker æske, med rigtig mange detaljer. Jeg tror det kommer til at gå dig godt i din første udfordring;-)

  SvarSlet
 4. Hold da op en smækker-lækker boks. Er total vild med den og din hjemmelavede blomst er da bare for fin. Den ville vinde, hvis jeg skulle bestemme.... Ses snart...

  SvarSlet
 5. Det er blevet en rigtig flot æske med mange flotte detaljer, jeg kan godt lide måde der er lavet "hul" ned til indholdet

  SvarSlet
 6. Rigtig flot og meget lækker æske... og held og lykke med udfordringen...

  SvarSlet
 7. Super flot æske her Olivia. Jeg har lavert den en del gange i forskellige udgaver, og den bringer bare kæmpe lykke hver gang, så hun bli´r helt sikkert rigtig glad for den. Og jeg ville bestemt også pege på den, hvis jeg var med til at bestemme vinderen, for den er godt nok virkelig flot lavet og den blomst er bare såååå smuk også. Fed ide med lim og glitter, den ide låner jeg lige også he he he

  SvarSlet
 8. Rigtig fin æske du har fået lavet. :)

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er den flot - og godt du kan deltage i en udfordring med den

  SvarSlet
 10. Virkelig flot og gennemført arbejde

  SvarSlet
 11. super dejlig æske meget gennemført

  SvarSlet
 12. Wauw! Det er jo bare så smukt.

  SvarSlet
 13. Wow that is STUNNING. I'm sure your friend loved it.

  SvarSlet
 14. Smuk æske med mange fine detaljer, flot arbejde du har lavet.

  SvarSlet
 15. Hvor er den flot! Sikke mange detaljer.

  SvarSlet
 16. Hold da nu op. Da jeg så billedet først tænkte jeg egentligt bare på at gå retur igen. (undskyld men jeg kan bedst li' ærlighed) Men da det jo var din blog, så begyndte jeg at læse og se med. Må nok sige jeg næsten fik røde ører. Du skal da til at deltage i endnu flere udfordringer. Det er et kæmpe arbejde, du har lavet og hvor er det bare blevet flot. Selv gavekortet er pakket lækkert ind. Heldigt jeg gav det en chance, for det er super lækkert, at du har skrevet kilder på. Jeg ved hvor lang tid det har taget, bare at lave dette blogindlæg. Jeg er faktisk bare imponeret! :o) Dejligt at følge din blog.

  SvarSlet
 17. Er du ikke med i flere udfordringer ?
  Jamen hvad gør jeg så der ? Jeg bliver da helt forvirret.
  Da jeg endelig fik startet, synes jeg, det var sjovt. Ikke fordi det er noget særligt specielt jeg laver......de fleste har mest noget med vintage-stilen og mine er virkelig light-udgave af den genre. Trods det har jeg faktisk vundet et par gange - når det foregår ved lodtrækning.
  DU kan sagtens "risikere" at vinde de udfordringer hvor man udvælger de fineste ting, for du er smadderdygtig.
  Din æske her er jo selvfølgelig også så fine og med så mange fine detaljer og materialer. Du hopper aldrig over hvor gærdet er lavest.
  Så pøj, pøj.... Og tak til Gitte for at få dig med.
  Knus.

  SvarSlet
 18. This is so lovely! I am in awe over this project. The gold is spectacular....what a wonderful gift this will be for someone.

  SvarSlet
 19. WOW! Amazing design! Thanks for sharing with us at JustRite Inspiration ;-)

  SvarSlet
 20. Hvor er det smukt lavet og så fin, som indpakning til denne skønne gave.
  Godt du er begyndt at deltage i udfordringer ... det er spændende og så bliver man så inspireret af de forskellige udfordringer der findes. Fortsæt du bare med det :-))

  God weekend

  SvarSlet
 21. Lækker, lækker æske!! Fortsæt endelig med udfordringerne. Du skal nok vinde lige pludselig, for du laver så smukke ting.

  God weekend :)

  SvarSlet
 22. Your friend must love it!
  Thanks for sharing.
  Lisbet

  SvarSlet