torsdag den 31. oktober 2013

Alt er tilladt ;-)

Jeg nåede lige, med 3 minutter tilbage, at deltage i udfordringen hos Just Rite igår. Idag vil jeg vise et andet kort, som også skal deltage i forskellige udfordringer, men denne gang har jeg lidt mere tid til at lave mit indlæg ;-)
Det mønstrede papir i baggrunden er fra MME og nodepapiret er fra en nodebog, som jeg har fået af en veninde. Jeg har brugt en borderpunch i venstre side af kortet og pyntet med rød glittertape fra American Craft og nogle røde rhinsten. Ovenpå nodepapiret sidder et ud i chipboard, som jeg desværre ikke kan huske, hvor kommer fra. Rosen på uret er købt hos WOC. Under uret har jeg sat noget af en udstandset chickendie i sort glitterkarton og ovenpå en node i rødt metalkarton. Sløjfen har jeg lavet af organzabånd og i midten sidder en "diamant" fra et hårspænde, som jeg tidligere har købt på Ebay. 

Jeg deltager i følgende udfordringer:


Tak for alle jeres dejlige kommentarer.
Kærlig hilsen Olivia


11 kommentarer:

 1. I love music-themed cards, Olivia! Thanks so much for sharing this one with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  SvarSlet
 2. Rigtig fint kort her Olivia. Held og lyke med udfordringerne.

  SvarSlet
 3. This is a wonderful card! I love all of the elements that you added. This card has so much texture and energy to it. I also liked how you listed the products you used so well. What a great mix of products, colors and elements. I really enjoyed looking at your project and am so glad that you shared your talents with us here at the Simon Says Stamp Monday Challenge blog!

  SvarSlet
 4. Beautiful card, thanks for joining us at Cutie Pie's.
  Sue x

  SvarSlet
 5. Lækkert kort i nogle skønne farver... så fint med uret

  God aften

  SvarSlet
 6. Sikke et skønt kort, du har lavet. Noden ligner næsten fløjl. Så lækkert og blødt at se på.

  SvarSlet
 7. Lækkert kort i skønne farver og med dejlige detaljer. Vil ønske du vinder rigtig mange udfordringer. Er vild med din stil.

  SvarSlet
 8. Hei
  Dette var et flott kort i fine farger. Liker veldig godt måten du har brukt pynten på.
  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos StampArtic.
  Gunn***

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort. i lækre farver.

  SvarSlet