torsdag den 3. oktober 2013

Rysses fødselsdagskort

I min fødselsdagskortgruppe på Scrapsisters.dk har Rysse/Eva lige haft fødselsdag og jeg lavede dette kort til hende.
Jeg må indrømme at jeg var lidt på herrens mark, efter jeg startede med det mønstrede papir i baggrunden. Jeg gik helt i stå og kunne ikke lige se, hvorledes jeg skulle komme videre. Det er noget fantastisk flot papir fra Basic Grey, som jeg tidligere har brugt, men jeg synes det er svært at bruge. Efter flere forsøg lykkedes det dog at finde den rette løsning til kortet ;-)
Guldrammen er købt i Polen og jeg har embosset den med guld. De hvide blade er fra Memory Box og tekststemplet er fra Just Rite. Jeg har brugt Spellbinders Labels 10 til at stemple teksten på. 
Jeg er altså ret vild med stempelerne fra Just Rite. Ikke dem, som skal sættes på de forskellige træklodser, men dem der findes i clearstamps og clingstamps. Prøv at kikke forbi her.
Kærlig hilsen Olivia

13 kommentarer:

 1. Lækkert kort, du har lavet til Rysse!

  SvarSlet
 2. Fint kort du har lavet. Jeg gi´r dig ret i, at det er svært at bruge, men du har da klaret det ret godt, må jeg sige.

  SvarSlet
 3. Den opgave fik du da løst rigtig godt, super fint kort ;O))

  SvarSlet
 4. Det ser super lækkert ud. Dejligt papir, men kender godt at selv det mest bedårende og skønne papir, kan være svært at bruge. Det skal nok bringe glæde.

  SvarSlet
 5. Det blev da et rigtig fint kort til Rysse. Og papiret er bare smukt. Jeg har det også, og har senest brugt det til Ravns bikinikort. Hvem kan ikke bruge en bikini med det mønster....
  Nu skal vi snart ses...

  SvarSlet
 6. Dit papir problem, har du godt nok løst rigtigt godt.
  Det ser super godt ud.

  SvarSlet
 7. Smukt kort til Rysse. Jeg kender godt problemet når papiret driller ;)
  klem Dorte

  SvarSlet
 8. Så smukt et kort til Rysse....vi ses snart.

  SvarSlet
 9. Lækkert kort, du har lavet.... flot detalje med syninger og den fine sløjfe

  SvarSlet