lørdag den 26. oktober 2013

En gave til dig...

Jeg er ret vild med stempler fra Just Rite og ikke mindst, da mange af dem passer til Spellbinder dies. Nogle gange kan det dog være noget af en opgave, at finde frem til, hvilke stempler der passer til hvilke dies. Det er ikke altid det fremgår helt tydeligt på nettet. Her har jeg dog brugt et stempelsæt, hvor jeg også har diesne til. Jeg er ret glad for den form, som stempler og diesne har og de er så alsidige i brug.
 Her har jeg valgt at udstandse den store die cut i mønstret papir fra en Panduro blok. Ovenpå er en lidt mindre die cut, som jeg har stemplet og embosset med sølv. I midten har jeg brugt et tekststempel fra WMS. I hver side har jeg sat en rose, som jeg har lavet med en Tim Holtz die. Jeg har sprayet dem med lim og drysset Martha Stewart hvid glitterlim over. Jeg mener farven på glitteret hedder Cristal fine. Det er altså bare en fantastisk ting..sådan en spraylim og glitter. Desværre ville det se fjollet ud, hvis hele kortet fik en gang spraylim og glitter, men hvor kunne det være sjovt ;-)
Iøvrigt vil jeg råde jer til at se jer for, hvis I er på jagt efter en spraylim. De kan være kanon dyre, men Harald Nyborg og Biltema har dem til sølle 40kr!!
Nederst har jeg brugt forskellige bånd, som jeg har købt hos PTW, en blomsterhandler og fået foræret af Lisa...tak søde dig!!
I skrivende stund sender en kærlig hilsen til min søde scrapveninde, som desværre tabte kampen mod kræft tidligere på året. Jeg sender også hendes familie en kærlig tanke med ønsket om alt godt. Imens jeg skriver dette indlæg, kører TV2s "Knæk Cancer" show over skærmen og hvor er det dog fantastisk og ikke mindst rørende, at så mange danskere giver penge til det gode formål. 

De kærligste hilsner
Olivia

14 kommentarer:

 1. Det er et rigtig sødt kort, og det er altså genialt med stempler og dies der passer sammen

  SvarSlet
 2. Smukt kort. Og farverne er lige mig :)
  Jeg bliver mere og mere overbevist om at jeg MÅ eje nogle af de stempler!
  God Søndag - snart.

  Knus

  SvarSlet
 3. Super skøn kort, farve sammensætningen er perfekt og elegant,
  jeg er vild med de blonder der er sat på, jeg kan godt forstå du er vild med stemplerne, for den du har brugt er super fin.
  God søndag

  SvarSlet
 4. Rigtig smukt kort med fine detaljer... og tak for alle kommentarene på min blog... er desværre ikke helt med hvem Heidi Lind Andersen er medmindre det var min afdøde veninde Jane Lind Madsen familiemedlem fra Fyn...

  SvarSlet
 5. Virkelig smukt kort Olivia, og såå mange super fine detaljer overalt, og er bare ret vild med den grønne blonde, du har brugt her forneden, den er bare så flot, men det er alt nu på det kort her.

  SvarSlet
 6. Rigtig smukt og gennemført kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Meget smukt kort, og jeg så også "knæk Cancer" på TV , jeg har også haft den forfærdelige sygdom inde på livet, så man bliver virkelig berørt. knus morkaren.

  SvarSlet
 8. Det er lige før at der skulle følge et advarselmærkat på de JustRite stempler *STÆRKT VANEDANNENDE* hihi Dit kort er suuper flot og jeg er vild med farverne.

  SvarSlet
 9. fantastisk sødt kort med lækre detaljer

  SvarSlet
 10. SUPER, SUPER smukt og utroligt elegant i lækre farver ;O)))

  SvarSlet
 11. Super dejligt kort du har lavet. Er vild med de farver du har brugt, og så er der da ikke noget bedre end Just Rite stempler... ;-)

  SvarSlet
 12. Skønt kort med nogle skønne farver og stempler. Det ser så godt ud. Kan godt forstå du elsker Just Rite

  SvarSlet