lørdag den 5. april 2014

Donnas salmebog

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg gerne laver Donna kort og jeg glæder mig hver gang der kommer nye skabeloner fra Donna. Jeg har med tiden fået anskaffet mig ALLE skabeloner :-) Jeg tager en kopi af skabelonen og laver så kartonskabeloner af kopien. Anderledes er det heller ikke med den nye skabelon: Salmebogen. Her har jeg lavet en udgave til piger, men har set Pia (har du en blog Pia??) lave en udgave til drenge i sort, og det skal vist også prøves. Den er egentlig ikke ret meget anderledes end den udgave, som Donna har lavet, men jeg synes bare det så så godt ud.



Her er så udgaven i flere forkellige farver. Tak for at I kikkede forbi og måske står den også på konfirmationskort hos jer?
Kærlig hilsen Olivia 

6 kommentarer:

  1. De er bare så fine :) Jeg er også i gang med at lave nogle. Jeg har det som dig. Er tosset med at lave Donna kort :)

    SvarSlet
  2. De er da bare super søde..

    SvarSlet
  3. Super flotte alle sammen Olivia, og hvor er de fint pyntet alle sammen. Du er bare en ørn til de Donna kort altid. Jeg synes de tar uhyggelig lang tid at lave, men ved også godt, at jeg er en langsom kortmager, meeeeeen det kan blive for langtrukkent. Har nogle stykker liggende, som jeg aldrig har fået lavet færdigt, men hvem ved måske en eller anden dag ha ha ha

    SvarSlet
  4. Ih, så fine. De skal nok glæde en flok konfirmand-piger :-)

    SvarSlet
  5. Du er altså utrolig........sikke en flid du lægger for dagen.
    Jo, her laves også konfirmationskort.....men ikke så fine som dine. Man skal kende sin begrænsning.
    God påske til dig - og tak for sidst.

    SvarSlet