fredag den 27. juni 2014

One Direction kort

I denne tid, hvor mange unge pigehjerter sukker efter One Direction og deres stemmer springer trommehinderne på deres mødre, under koncerterne, så vi jeg lige vise et par 1D kort jeg lavede i foråret:
 Det første kort er lavet med lidt Memory Box udskæringer og lidt blomster og bling. Fotoet er fundet på nettet og har været et smut forbi et fotobehandlingsprogram, inden jeg printede det ud.
Dette kort er indscaningen af en tegning, som modtageren af kortet, selv har tegnet af 1D. Efter en tur i et fotobehandlingsprogram, har jeg printet det ud og lavet kortet. Selvfølgelig med en masse bling og relevant pynt fra Memory Box og blomster.
Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

9 kommentarer:

 1. heh heh men flotte er de Olivia,

  SvarSlet
 2. Flotte kort og helt sikkert et hit for mange!!!
  God weekend.

  SvarSlet
 3. 2 skønne kort med de populære unge mænd.
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Jeg tror gerne at de fem fyre er i stand til at lave noget "øredøvende" larm, min pigebørnebørn er helt vilde med dem. men det er da to flotte kort. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. 2 rigtig flotte kort, og det sidste er da en kanon ide med at bruge hendes egen tegning. Den ide skal da vist lagres til senere brug tror jeg, så tak for ideen og god week-end nu.

  SvarSlet
 6. De er sikkert blevet et rigtig hit hos modtageren,
  klem Dorte

  SvarSlet
 7. Hvor er de flotte.
  Og hvor har du mange , rigtig mange flotte dies. Så dem på pinterest, og har liket et par stykker som er "must have". Tak for inspiration.
  Kærlig hilsen
  MosteH

  SvarSlet
 8. De er så flotte og hvor er det flot tegnet af den unge konfirmand

  God sommer

  SvarSlet