fredag den 30. december 2016

Gavemærker del 2

Jeg er sikker på at flere af jer har set dette gavemærke, når I kommer rundt omkring i blog verdenen eller på Facebook. Jeg lavede gavemærket for en del tid siden og viste det vist på Facebook. Lige som jeg, så blev rigtig mange forelsket i den lille vante, som er en skærefil fra Silhouette store. Jeg har lavet lidt om på skærefilen, da jeg ikke kunne lide det hul, som vanten havde foroven. Jeg synes det gjorde vanten lidt klodset.
Jeg fik da også lavet en del af de vanter, som I kan se :-) Papiret jeg har brugt er fra Maja Designs juleserie "I wish" fra 2016. De 5 vanter er kommet i en cellofanpose og jeg har brugt Avery Elle "Treat topper" die til toppen
 Det er længe siden jeg så dien fra Marianne, som laver flettede julehjerter. Jeg har dog aldrig fået anskaffet den, men det har sørme vist sig at det heller ikke var nødvendigt ;-) Jeg fandt et billede af die sættet på nettet og fik det lavet om til en skærefil...og vupti, så kunne jeg skære hjerterne ud i lige præcis den ønskede størrelse. Den tag, som hjerterne sidder på er fra Die Namics/MFT og hedder Stiched rounded rectangle. 
Jeg har brugt en punch til at lave den hvide del omkring hullet og den hedder Thumb Notch punch og den er jeg super glad for! Det lille stempel i hjørnet er fra et stempelsæt fra Just Rite.

Måske er der nogle af disse gave  mærker, som I allerede har set før. Jeg har af og til vist noget via Instagram, men jeg tror nu nok at de tåler et gensyn ;-) 
Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia 

4 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke, Olivia. Mine til-og-fra er altid et 'sidste øjeblik' project. Godt nytår!
  klem Dorte

  SvarSlet
 2. Så fine begge slags og lækker bag top.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde - både del 1 og 2. Ideer jeg bestemt vil gemme.

  SvarSlet