mandag den 11. oktober 2010

Hele tre ting på en gang!!!

Jeg er sikker på, at flere af jer kender til problematikken med de mange papirrester, som man bare ikke får brugt! Jeg har efterhåndet fået samlet mig en del og har da også forsøgt at give nogle af dem væk, men af en eller anden grund, kan det ikke rigtig ses på stakken af stumper og strimler ;-) Det er altså bare sjovere at starte på noget nyt mønstret papir!


Da min kortkasse imidlertid var lidt tom og jeg skulle bruge nogle kort inden alt for længe, prøvede jeg atter, om jeg mon ikke kunne få brugt nogle rester. Ved samme tid var jeg inviteret til scrap hos Charlotte Ravn og sammen med Heidi og Charlotte Hartmann havde vi mulighed for at kaste os over nogle af de nye ting fra Orion Design. Gurli havde bedt os om at lave lidt forskellige kort, som hun kunne udstille på sin stand til Convention ugen efter.

Her er de kort jeg fik lavet:Jeg har valgt at lave nogle meget simple kort og det var faktisk rart, at man hurtigt har nogen færdig og de er enkle i deres udtryk. Jeg fik lavet flere kort, end jeg ellers når på samme tid og jeg fik brugt punches og blomster, som ellers bare samler støv. (jeg må indrømme at jeg har SÅ mange blomster og de ligger og samler støv, så nu skal de vist bruges!!)
Så det er hele tre ting på en gang:
Hurtige enkle kort
Brug af restepapir
Lavet kort til Gurli (som jeg måtte tage med hjem bagefter)
Kælig hilsen Olivia

1 kommentar:

  1. Ihh, fine ting! Og søøød plysbjørn (ja, invendig er jeg fem år :-P)

    SvarSlet