søndag den 19. februar 2012

Hjemmelavede blomster

Jeg har tidligere fortalt om mine dimseæsker. Læs evt. her! Dem har jeg efterhånden et par stykker af. Jeg har ganske enkelt tømt alle mine gemmere for diverse pynt og har delt dem i en slags "temaer". Jul, QuicKutz udstandsninger, farvelagte stempelmotiver, ikke farvelagte stempelmotiver, Chipboards bogstaver og ikke mindst hjemmelavede blomster. Det sidste nye er nogle rosetter, som jeg har lavet ved hjælp af Susanne og Gittes Tim Holtz die, som jeg var heldig at kunne låne. Nogle af disse rosetter vil jeg vise en anden gang ;-)

Idag vil jeg vise jer to blomster, som jeg har lavet ved hjælp af min Tim Holtz blomster die. Jeg har haft dien i lang tid, men har ikke rigtig fået den brugt, men da jeg så Gitte lave nogle blomster af denne slags, så måtte jeg bare prøve. Jeg har først stemplet noget karton med et baggrundsstempel fra Picturing the world og derefter sprayet vand på blomsterne og krøllet dem sammen. Når "klumperne" er næsten helt tørre, folder jeg forsigtigt blomsterne ud igen og sætter en brad, knap eller hvad jeg lige har, i midten af blomsten. Sidst, men absolut ikke mindst, kommer jeg Sticklers på blomsternes kant og lader det tørre. Derefter har jeg disse blomster, som jeg også kan lægge i min dimseæske med hjemmelavede blomster og jeg kan bruge dem på et tidspunkt....hvis jeg kan nænne det ;-) Udover vandet har jeg faktisk også sprayet med Glimmermist guld, som lige giver et lille ekstra fif til blomsten.
Du ser blomsterne bedst, hvis du klikke på billedet....
N.B Jeg må hellere advare dig: blomsterne ser temmelig kedelige ud uden sticklers, så giv ikke op med giv den godt med sticklers og du har et lille kunstværk :-) Rigtig god fornøjelse!

Tak for at du kikkede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

6 kommentarer:

 1. De er bare flotte, var det dem du havde med i tirsdags??
  Måske man kunne få et lille kursus en dag? :-)

  SvarSlet
 2. De er super flotte : ) og smart ide med den dimse æske : )

  SvarSlet
 3. Smukke blomster du har lavet. Ihh hvor dejligt at jeg kunne inspirere dig med nyt blogdesign. :-)
  God søndag.

  SvarSlet
 4. Jeg er så heldig at have set dem IRL og de er bare fantastiske og al for flotte til at rode rundt i dimseæsken, de skal bruges :o) Jeg er glad for at jeg kunne give lidt inspiration.

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte, dejligt med noget inspiration:)
  Har du set jeg har sendt dig en retur mail:)
  Når jeg klikker på linket til din salgsblog, sker der ikke noget
  er der andre der har haft problemer med det?

  Mvh Jette

  SvarSlet