søndag den 2. december 2012

2 december 2012

Til trods for at vi er kommet ind december, så vil jeg alligevel fortælle jer lidt om min fødselsdag, som jeg afholdte d. 24 november. Det føles nemlig, som var det igår idet jeg har "hygget" mig med broncitis siden da....hi hi... Jeg synes jeg er så "heldig" for tiden.;-) Heldigvis har jeg fået noget energi tilbage og lige i passende tid til at kunne følge med i "Blog hver dag" i december.
 Jeg fik nogle dejlige fødselsdagsgaver og iblandt dem var blandt andet dette gåse... dåsetårn af Jill. Hun har flere gange hørt mig fortælle om  flotte æsker og dåser, som jeg har købt i dyre domme, blot for at jeg kunne bruge dem til scrapting. Hun fandt en æske, som havde "lidt" flere æsker indeni, så hun kunne være sikker på, at jeg ikke mangler æsker i den kommende tid. Her er alle 12 æsker stablet ovenpå hinanden og jeg har fået lov at tage den glittertape, som hun havde lagt i den allermindste æske. 
Jill havde lavet dette superflotte kort (stor tag), som fulgte med gaven. Jeg er lidt vild med det bast, som hun har bundet på kortet og jeg må da vist hellere få fundet mit bast frem, fra gemmeren.
En anden fantastisk ting til fødselsdagen, var denne kage som Pia havde lavet til mig. Sådan en kage har jeg aldrig fået før!! Den er bare SÅ fantastisk flot og jeg blev super glad for den. Vi var alle meget imponeret over, hvorledes hun havde fået kagen til at være skæv og så alligevel ikke skæv??
Selvfølgelig havde Pia sørget for at farvekoordinere kagen til dugen og servicen, så der ikke var noget der ikke passede sammen ;-)
Og de sko?? De er da bare for cute!!
 D. 29 november er jo min egentlige fødselsdag og i postkassen lå dette kort fra Pia. Jeg synes teksten er super sød og sørme om hun ikke også lige har tænkt på farverne her også ;-)
 Heidi Lind havde lavet dette kunstværk af et kort!! Når det er foldet helt ud, fylder det 30x30cm og det ser fantastisk flot ud. Det er altså skønt at få sådan et kort!
Et andet kort, som jeg også blev rigtig glad for at modtage er dette kort! Det er min søde kusine, der har lavet det og nu vil jeg gerne dele en skøn historie med jer.
Min kusine og jeg legede jævnligt sammen, da vi var børn og jeg ser tilbage på disse stunder med et smil på læben. Desværre havde vi en skilsmisse i familien, som medførte at min kusine og jeg mistede kontakten til hinanden. For 2 år siden mødte jeg hende i forbindelse med et familiemedlems dødsfald og vi faldt i snak om løst og fast. Jeg fortalte at jeg scrappede og hun spurgte interesseret ind til, hvad det dog var for noget? Kort tid efter fik jeg en besked på Facebook, hvor hun spurgte om det mon var noget for hende?? Om jeg evt kunne vise hende lidt forskelligt? Og behøver jeg næsten at skrive det?? JA, min kusine og jeg er atter begyndt at lege sammen :-)
Ha´en dejlig søndag og vi ses imorgen.
Kærlig hilsen Olivia

16 kommentarer:

 1. det lyder og ser ud som en fantastisk fest. Forsat god 1. søndag i advent

  SvarSlet
 2. Sikke en masse dejlige ting :-) det er faktisk også pga scrap at jeg har fået "kontakt" til min kusine :-) det er benita - og da der jo er noget aldersforskel på os, var jeg jo bare en lille pige da vi var små :-) nu ses vi da jævnligt :-)

  SvarSlet
 3. Sikke da så mange skønne æsker du nu har...er der kommet skønne sager i dem alle?
  Og sikke en kage:-))) Mums den ser så lækker ud:-)
  Dejligt at du fik genoptaget kontakten til din kusine.

  God advents søndag

  SvarSlet
 4. Dejlige gaver, lyder til at have været en fantastisk fest. Fortsat god adventssøndag.

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig dag du har haft. Fine kort. Og dejligt at du og din kusine igen er begynt at ´lege´

  SvarSlet
 6. Hold nu op en super flot kage, forsår godt du blev glad for den. Dejligt at du havde en dejlig dag og at du har fået energien igen. Også nogle utorlige flotte kort du har fået og tak for fortællingen om din kusine og dig:)
  Rigtig god 1 advent:)

  SvarSlet
 7. Sikke da en fødselsdag - og sikke gaver. Fantastisk.
  Og sikke fine kort også. Du er heldig med de venner du har. Men mon ikke, det er fordi du selv er en god ven ? Jeg tror det.
  Tænk at få en ny legekammerat i din fremskredne alder...haha. Hvor er det en dejlig historie.
  God adventssøndag.

  SvarSlet
 8. Det lyder som om du har haft en kanon fødselsdag. Sjove gaver og kage, smukke kort og masse hygge.
  God søndag.

  SvarSlet
 9. Åh, da!! Wauw, for et tårn af smukke æsker!! Er du sikker på, at du nu har "nok"? ;D

  Superflot kage!! Sådan en vil jeg også vild gerne have bare en enkelt gang i livet. Det er da enhver piges drøm.

  Knus :)

  SvarSlet
 10. Sikke nogle dejlige overraskelser du blev mødt med. Æsker... mums elsker også æsker og dåser. Og en skæv kage, den er da helt fantastisk.

  SvarSlet
 11. Det ser ud til, at du har haft en hyggelig fødselsdagsfest.
  Det er nu ikke så dårligt, at genskabe legerelationerne fra da man var barn - kan godt forstå I hygger jer med det :)

  SvarSlet
 12. Super flot kage. Der fik Jill vist taget "røven" på dig.
  Flotte kort, du har fået.
  Forsat god aften

  SvarSlet
 13. Det lyder som om du havde en fantastisk fødselsdag. Og ihvertfald blev du jo forkælet kan vi se.

  SvarSlet
 14. godt du havde en dejlig dag trods det at du var syg. - det ser ud som om du er blvet godt fejret.. :)

  Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 15. Wow, that's quite a tower... glad you had a good day, even if you didn't feel so well. Belated happy birthday!
  Alison x

  SvarSlet
 16. Fabulous boxes,I love all them^_^
  And the cake my swet friend is fantastic^_^ I never saw a wonderful cake like this^_^
  Big big hug,
  Sonia
  (I hope you are feeling better soon,I'm sorry to hear you are not very well my dearest friend)

  SvarSlet