mandag den 3. december 2012

3. december 2012

Jeg er jo det ene medlem af en lille fødselsdagskort gruppe, hvor Jytte er det andet medlem. Det er super hyggeligt og til trods for at gruppen ikke har eksisteret så længe, så har vi allerede udvekslet flere ting, ideer og hilsner. Jeg synes det er ganske genialt :-) Jytte fik sørme også den geniale idé, at vi skulle give hinanden adventsgaver og jeg var frisk med det samme.
 Således ser de 4 pakker ud, som jeg har sendt til Jytte.
 ...og således ser den ud indvendig. Til venstre er nogle meter af noget bling bling bånd, som jeg købte på Convention. Til højre er det et personligt stempel, som jeg har fået lavet til Jytte. Jeg er selv temmelig glad for personlige stempler og jeg har flere af slagsen. Det er, som om, at de ting man laver, bliver lidt mere "proffessionelt" når der er ens stempel på. Har I det ikke på samme måde ;-) 
Her er så den pakke, som jeg var heldig at få i min første adventspakke. Det er en papirblok fra Melissa Frances, som er en af de serier jeg er rigtig glad for. Det er julepapir og lige i de farver, som jeg forbinder med jul.
Får I også adventsgaver? Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia


16 kommentarer:

 1. Skønt at være med i en adventsgruppe. Det er jeg også - endda i to stk. Fed blok du har fået. Glæder mig til at se, hvad du får lavet.

  SvarSlet
 2. Skønne gaver, må jeg spørge dig, hvor du har fået lavet det stempel til Jytte, jeg har gerne ville have sådan et stempel længe, men jeg kan ikke finde ud af hvor jeg kan få det lavet, måske du vil oplyse mig om hvor jeg kan få sådan et fint stempel.

  SvarSlet
 3. Lækre adventsgaver I begge har fået *G*.
  Jeg har godtnok en del personlige stempler ... eller havde, tror faktisk jeg har solgt de fleste. Jeg bruger dem kun til bestillingskort - og jeg har fået lavet nogle med meget meget lille skrift til det formål.
  Jeg får adventsgaver af en af tøserne i min Fødselsdagsgruppe på SS - smadder hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Lækre gaver. Ingen adventsgaver til mig, tilgengæld har jeg lavet pakkekalender til begge mine tøser og min mand - mon jeg er den heldige næste år?

  SvarSlet
 5. Sikke nogle lækre gaver - sådan en adventskalender er nu en dejlig ting.
  Jeg var med i en gruppe sidste år, men har ikke fået mig tilmeldt i år, så desværre ingen adventsgaver til mig.

  SvarSlet
 6. Sikke gaver - og sikke indpakning ! WAU...
  Og din papirblok er da et must.
  Jeg råber med i koret om, hvor du får lavet den slags stempler......Jeg mangler et nyt.....

  God aften til dig.

  SvarSlet
 7. Sikke dejlige gaver du viser. Det er hyggeligt med adventsgaver, får vi også i fødselsdagsgruppe 4. Vil også gerne høre, hvor du har fået lavet personligt stempel.

  SvarSlet
 8. Åh, ja .. jeg er VILD med stemplet, søde Pernille!! Det er utrolig sødt!! Jeg vil også gerne vide, hvor det er købt! Båndet er altså også lækkert og lige mig med alt det bling :)

  Jeg er glad for, at blokken faldt i din smag ... jeg venter spændt på at det skal blive søndag igen :)

  Knus :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det hyggeligt at i giver advents kalendere til hinanden!
  Lækre gaver!

  SvarSlet
 10. Waw noget skønt julepapir.
  Skal lige høre dig om noget med tekst og silhouette,
  Må jeg sende dig en mail, hvis jeg altså stadigvæk har den
  Knus Jette
  Munkbol@gmail.com

  SvarSlet
 11. Det er bare så hyggeligt med adventsgaver, jeg får også af to af mine scrap-veninder. Hav en god aften.

  SvarSlet
 12. Sikke dejlige gaver du udveksler med Jytte, ja jeg fik også advents gave i går fra Anne Bente, og den var også skøn. knus morkaren.

  SvarSlet
 13. Hvor er det dejligt når man får lige det man godt kan lide ;) Men synes nu også det er nogle fine ting du har givet ;) Glædelig 3 december

  SvarSlet
 14. Wowwww Olivia,fabulous gifts^_^ You are very lucky^_^
  All deserved my friend^_^
  Hugs,
  Sonia

  SvarSlet