lørdag den 4. april 2015

Konfirmationskort m.m

Det er vist på høje tid, at jeg får lavet et nyt indlæg. Jeg har rigtig mange kort liggende, som jeg endnu ikke har fået vist her på bloggen, så det er vist bare med at komme igang ;-)
I øjeblikket bruger jeg dog mest tid på at lave konfirmations kort og her viser jeg et par af dem. 
 T-shirten er godt nok ikke tænkt, som et konfirmations kort, men jeg synes det er blevet er rigtig fedt kort. Det skyldes nok mest papiret, som jeg er fra Panduro. Jeg synes ikke der skulle så megen pynt på, da det ville dække for meget af den fantastisk papir.
 De to flasker neglelak er en skærefil fra Silhouetten, som jeg har lavet en smule om og lavet til et kort. Det kan bruges, som konfirmations kort, men også bare til en fødselsdag. Spejlet er en super sød ting, som jeg mener jeg har købt hos Hobbyjunglen. 
 Denne korfirmations kjole er et Donna kort, som jeg har forkortet en smule, så det mere lignede en konfirmations kjole end en brudekjole. 
Kjolens øverste del, har jeg embosset med en embossingfolder og pyntet kjolen med et tekststempel fra Scrapper.dk, samt noget glittertape og en enkelt Sweetheart blossom blomster fra WOC.

Tak for at I kiggede forbi og rigtig god påske.
Kærlig hilsen Olivia 

6 kommentarer:

 1. Skønne kort du har lavet.

  SvarSlet
 2. Sikke skønne kort du viser her - Alle kortene er skønne, men er særlig vild med din kjole version og den lækre t-shirt

  SvarSlet
 3. Super skønne og meget lækre Donna kort...

  SvarSlet
 4. Super lækre kort alle sammen.
  Blusen så jeg ved convention og måtte lige hen og pille ved den....

  SvarSlet
 5. Dejlige kort alle sammen. Kjolen er min favorit :-).

  SvarSlet
 6. Superflotte kort - specielt kortet med neglelakken

  SvarSlet