tirsdag den 7. april 2015

Lidt flere håndsyede kort

Jeg har brugt en del tid på at lave en masse håndsyede kort. Nogle er Donna kort, andre egne design. Eller måske skulle jeg være mere præcis, Christina og jeg har fundet ud af, at vi kan deles om at lave nogle fantastisk fede kort, som vi kan sy på samme måde, som Donna kort. Christina kan tegne, hvilket jeg absolut ikke kan, hvis det skal være noget mere avanceret end en tændstiksmand ;-) 
Når hun har tegnet figuren og lavet den til en skabelon, så kommer jeg på banen og laver en skærefil ud af kortet. Så bliver den gemt på Silhouetten og kan laves i forskellige størrelser.
Dette kort er et eksempel på det samarbejde:
Guldringene er en die fra Marianne Design og jeg har embosset den og sat nogle rhinsten på den ene ring. Stemplet er fra Hobbygaarden og blomsterne hedder Sweetheart Blossom og er købt hos Wild Orchid Crafts. 
Tekststemplet på den sorte bryllupsbil er også fra Hobbygaarden og blomsterne fra Wild Orchid Crafts. På denne sorte bil, som på den hvide bil, har jeg sat en lille hvid due i gips. Jeg har lavet den ved hjælp af stengips og denne silicone form.
Da jeg var alene om at lave skabelonerne til håndsyede kort, så kaldte jeg dem for sjov, Don O kort ;-) En sammentrækning af Donna og Olivia. Det dur jo ikke rigtigt længere, så nu skal Christina og jeg finde et andet navn. Har I nogen ideer?
 Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

5 kommentarer:

 1. Hvor er der bare fine - og så godt med de "syede" dæk!

  SvarSlet
 2. super flotte og godt lavet

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare skønne kort. Er vild med denne udgave af Moster O kort aka Donna. Da jeg er syg har jeg masser af tid til at komme på scrap rundtur. Knus

  SvarSlet
 4. Kan se du er blevet inspireret af mine kort på pinterest fra sidste år 😉 dejligt man kan inspirere andre

  SvarSlet