onsdag den 14. december 2011

Julemand i slæde...14 dec.


Igennem længere tid har jeg anskaffet mig dies til min QK tang, da jeg har en idé om at bruge dem til den kogebog jeg gerne vil lave senere. Jeg må dog indrømme, at jeg ofte falder over dies, som er så søde at jeg bare MÅ eje dem. Ligeså havde jeg det med denne julemand i slæde og rensdyrene foran. Rensdyrene var lette at få fat i, men det knep med julemanden i slæden. Jeg endte med at købe ham, i Tyskland men det har jeg sandelig ikke fortrudt.
 Jeg må dog indrømme at jeg synes det ville være fedt, hvis den ikke var så svær at samle!! Der skal en del udstandsninger, skæren, lim og pincet til, før den bliver flot. Så derfor laver jeg ikke mange af dem ad gangen, men jeg måtte jo lige prøve om jeg ikke kunne få lavet lidt julerier med ham og rensdyrene. Det er jo oplagt, når jeg laver 24 julekort i december :-))))

Baggrunden for julemanden er et aftryk af "Snowflake" fra Picturing the world, som jeg har embosset hvid. Tekststemplet er vist fra Panduro og en gammel sag.

Tak for at du kikkede forbi. Julehilsner fra Olivia

5 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort! Jeg er også vild med de dies, har dem desværre ikke selv. Men det er rigtig at mange af qk's dies er meget tidskrævende at samle.

  SvarSlet
 2. thi, hi det er da et rigtig sødt kort. Det var værd besværet, synes jeg.
  Jeg kender godt den desperate jagt på noget man har set og bare MÅ ha'.
  klem fra Dorte

  SvarSlet
 3. Åh..."deperat jagt" kender jeg godt, alt for godt. Det kommer nærmest dagligt over mig i disse tider. Bortset fra det, så synes jeg at din julemand er rigtig fin, også selvom han er lidt besværlig ;-)

  SvarSlet
 4. ja den er lækker den dies fra qk...hvor handler du i Tyskland?

  SvarSlet
 5. Super super flot kort, hold da op der er endnu en dies som jeg skal spare sammen til :)

  SvarSlet