onsdag den 17. juli 2013

5 års fødselsdag

HIP HIP HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
For få minutter siden fyldte min blog 5år!!!
Tænk sig engang....hvor tiden dog flyver afsted...... Jeg har lavet mange forskellige ting til denne blog og jeg er også blevet bedre i mine teknikker...hvis jeg selv skal sige det...hi hi.... 
Sådan en begivenhed skal man da ikke lade gå stille forbi. 
Jeg har derfor lyst til at der skal ske noget helt særligt og det er her at I kommer ind i billedet.

Jeg ELSKER jo at modtage kort med posten og jeg er sikker på at min kære blog har det på samme måde. Jeg vil derfor bede jer om at sende min blog et helt personligt kort i anledningen af dennes 5 års fødselsdag. 

Kortet skal sendes på den gode gammeldavs facon og kortet skal være fremme, senest d. 17 august.
For at få min adresse, så send mig blot en email (se til højre på bloggen)

Når alle kortene er ankommet, tager jeg billeder af dem alle og viser dem her på bloggen. Derefter trækker jeg lod om en gave, som jeg desværre endnu ikke kan afsløre indholdet af. Jeg kan dog sige så meget, at gave vil indeholde både noget nyt, noget gammel og noget hjemmelavet.
Når jeg ved, at gaven er ankommet til den heldige kortmager, vil jeg naturligvis vise et billede af gaven, her på bloggen.

Det er ikke et krav, at du skriver en kommentar i dette indlæg og ej heller et krav, at du følger mig på bloglovin.com.....men helt klart noget jeg vil blive glad for :-) Du må dog meget gerne henvise til denne festlige fødselsdag på din egen blog, men det er ikke et krav for at være med.

Jeg håber I vil være med til at glæde min kære blog på denne festlige dag.
Kærlig hilsen Olivia 

6 kommentarer:

 1. Et stort tillykke med de 5 år her på bloggen. Det er da en særlig dag. Håber der kommer rigtig mange kort til dig. Jeg har meget stor glæde af din blog og får masser af gode tip og inspiration -og så er det altid hyggeligt at læse dine indlæg ;)

  Tillykke og god sommer
  Vh Karin

  SvarSlet
 2. Tillykke med den store dag .....er tit forbi din blog..... flotte ting du laver

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 5 år som blogger... altid dejligt at se de skønne ting du får lavet... håber du får mange flotte kort tilsendt...

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med de første 5 år. Altid en fornøjelse at kigge her ind. :-)

  SvarSlet
 5. Ih, 5 år som blogger!! Tillykke med bloggen. Jeg nyder at komme forbi herinde :)

  Knus :)

  SvarSlet
 6. Rigtig stort tillykke med de første 5 år herinde i blogland, det er bare flot. Jeg kan ikke engang klare 5 mdr herinde enddnu, men håber da, at jeg også når dette en dag. Altid en fornøjelse at kikke forbi herinde.

  SvarSlet