torsdag den 4. juli 2013

Donna heste

Så er det atter tid til lidt Donna kort. I forbindelse med forårets konfirmationer, fik jeg lavet nogle Donna heste. Jeg havde mulighed for at gøre dem lidt personlige, og fik sat navn på nogle af dem.


Tja, der var åbenbart en del "heste piger", som skulle konfirmeres i år ;-)

Jeg lavede et par ekstra heste kort og denne gang uden navn på, men istedet brugte jeg et par gulerødder. Er der ikke noget med at heste er vilde med den slags?...hi hi...tja, jeg er helt sikkert ikke en heste-pige kan I nok høre ;-)
Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

10 kommentarer:

 1. Det er imponerende hvad du får lavet af Donna-kort, de er rigtig søde, og rigtig flot når de også bliver lavet personlige.
  Jeg ville slet ikke have tålmodighed til at sidde og sy alle de sting, men hatten af for dem der kan :o)

  SvarSlet
 2. Smukke Donnakort, jeg synes det er så skønt når de bliver gjort personlige, som du netop har gjort og så tager jeg bare ekstra meget hatten af for det store syarbejde :)

  SvarSlet
 3. Superflotte kort her og sikken et arbejde med de fine personlige detaljer på hver enkelt, men det er jo det der gør dem så fantastiske ikke? Flotte er de helt sikkert.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine heste..... og du ved jo hvad jeg mener om mængden af Jonna kort.... Wow :-)

  SvarSlet
 5. De er super søde dine hestekort.

  SvarSlet
 6. De er supper flotte dine hestekort.

  SvarSlet
 7. Ej de er da bare super flotte.... dem tror jeg ikke min datter skal se for så skal jeg vist bare lave sådan et til hende... uhhh... alt det med at sy er ikke mig... men flotte er de..

  SvarSlet
 8. Jeg tager igen hatten af for alle dine håndsyede kort, så flot

  SvarSlet