tirsdag den 9. juli 2013

Hjæææælp!!

Jeg har brug for jeres hjælp!! Jeg har kastet mig ud i kategorien "mandekort" og jeg føler mig, som Bambi på glatis..... Jeg vil derfor sætte stor pris på noget konstruktiv kritik fra jer!!
Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg er tilfreds med disse kort og nogle input fra jer, vil blive modtaget med kyshånd!! På forhånd tak...
KORT NR: 1
 KORT NR: 2
 KORT NR: 3
På forhånd mange tak for hjælpen.

Kærlig hilsen Olivia

14 kommentarer:

 1. Altså altså, de er bare SUPER FLOTTE alle tre. du kan jo ikke regne med mig da jeg ´næsten´altid bruger metal og gummiskiver på min Herrekort.:-))
  Du er sluppet rigtig godt fra disse kort.

  SvarSlet
 2. Jeg synes de er super fine dine kort. Det falder heller ikke nemt for mig at lave herrekort. Det er nok fordi der ikke skal blomster på..
  Knus Tanja

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun følge de andre kommentarer... WAOW superflotte mandekort.... de er bare SÅ svære (synes jeg selv). Du har ramt totalt plet.

  SvarSlet
 4. Nej de er da super flotte, det første med skæg og blød hat, er jeg vild med, og du har valgt nogle fine farver. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Åh ååe ... de herrekort ER bare svære! Jeg kan især godt li' dit kort nr. 3 - nok fordi det er lidt lysere i farvevalget og lidt mere "luftigt" i opsætningen.

  PS. på mit sidste kort er det rigtige strandskaller, jeg har brugt :)

  SvarSlet
 6. De er bare rigtig flotyte. Hvis jeg skulle sige noget some helst, så kunne du måskse få nogle af de der nye brads Gitte lige har fået hjem, som ligner søm og skruer, de ville passe skidegodt til det her, men slet ikke nødvendigt, de er bare ret cool allerede.

  SvarSlet
 7. For at sige det på københavnsk, så synes jeg de er "vildt fede" - det er en kompliment :-D

  SvarSlet
 8. De er da super fede... og rigtig mandeagtige... hi hi... hmm... tænke om vi måske kunne bytte kort, hvis du kunne tænke dig et af de nye jeg har lagt på bloggen med sol op/ned gange eller måne for et heste Donna kort... min datter har fødselsdag her d. 20... ( 23 år... men hestegal )

  SvarSlet
 9. Rigtig fede og ja du har fuldstændig ret...det er så svært at lave herre kort men egentlig fedt når først man lige får startet.

  SvarSlet
 10. Jeg synes, at det er nogle dejlige materialer, du har brugt.
  Hvis jeg skulle bruge samme materialer, ville jeg samle pynten lidt mere. F.eks ville jeg sætte kapslen overpå punchinellaen og så er jeg ikke så meget til, at man på samme kort sætter ting på kryds og tværs (skrå) Så jeg ville rette op på bilen, så den stod lige, så kunne perfect godt stå på skrå...
  Der er jo heldigvis ikke noget, der er rigtig eller forkert. Jeg tror i virkeligheden, at det er en smagsag ; ); )

  SvarSlet
 11. Super fine kort.... jeg ville måske bruge noget metalfarvet embossingpulver i kanten på samme måde som når man sværter. Og så ville jeg sætte pynten lidt mere samlet i klaser :-)

  SvarSlet
 12. Ej hvor er de fine. Jeg elsker mandekort. Måske fordi de på en måde er mere enkel. Jeg havde nok ikk sat det der på lygterne på nr 2 kort. Men ellers har jeg intet at sige til dem. Kan godt lide at du ikke har farvet stemplerne. Det gør det mere råt!

  SvarSlet
 13. 3 flotte herrekort og super farvevalg. Kort nr. 3 er min favorit.
  Jeg ville også samle pynten lidt og måske kun have et element på skrå og have resten lige på kortet, men åh hvor er herrekort bare svære at lave.

  SvarSlet
 14. Det ersuperflotte kort du har lavet. Jeg er mest vild med den øverste, og især detaljen med den udklippede bowlerhat.

  SvarSlet