fredag den 12. juli 2013

Mandekort

TUSIND TUSIND TUSIND TAK for alle jeres input til mit forrige indlæg her på bloggen. Jeg har virkelig fået nogle gode fif og ideer fra jeres kommentarer, som jeg kan bruge på fremtidige kort. Det var fedt, at I havde mod på at skrive lige, hvad I følte for.
Dette mandekort lavede jeg helt tilbage i juni, hvor jeg var til Scrap i Munkebo. Det er ret enkelt, men sådan er det vist bedst med de mandekort ;-)

Kærlig hilsen Olivia

7 kommentarer:

 1. Det er da supersejt og lige som mænd kan lide det. Det er en ret fed øse, hvor har du det stempel fra? Det ser bare fint ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stemplet er fra et stempelsæt med biler fra mærket KanBan retro cars "Keep on running". Jeg har købt sættet i en gruppe på facebook, hos Inge, som også har Hobby Junglen. Måske kan hun skaffe et sæt til dig. Jeg har også et andet sæt, af samme mærke, som blog hedder "Retro Cars". Hvert sæt er fra 2010 og kostede ca. 50kr pr sæt. Det er jo til at leve med ;-)

   Slet
  2. Tusind tak for informationerne, og ja det er da for en gangs skyld ret overkommeligt at skaffe, så det vil jeg tjekke ud.
   Tak igen og ha en god week-end.

   Slet
 2. Lækkert enkelt herrekort. Me like!

  SvarSlet
 3. Super flot mandekort. God weekend.

  SvarSlet
 4. Flot Herrekort. God weekend. :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig flot herrekort. Flot med den enkle stil.

  SvarSlet