mandag den 15. juli 2013

CAS cards

Det er jo ikke noget nyt, at der laves CAS cards rundt omkring hos andre scrappere. Det er dog ret nyt for mig! Jeg har haft lyst til at prøve denne stil i meget lang tid og de sidste par dage, har jeg forsøgt mig lidt med CAS cards.
 Jeg må indrømme, at jeg tænkte: hvor svært kan det være?? Det skal jo bare være enkelt og lige til....hmm....Jeg må dog indrømme, at det ikke var lige så let, som jeg troede. Det er dog heller ikke alle kort, som blev lige vellykkede ;-) 
 Èn ting er dog sikkert: Det var super sjovt! Jeg tror ikke umiddelbart, at det er en stilretning, som jeg vil forsætte med i lang tid, men det vil helt sikkert være noget jeg vil prøve af og til. Det har ihvertfald være sjovt at prøve.... så prøv det!!..hi hi hi...
Jeg har surfet en del rundt på Pinterest og fundet en masse gode ideer. Ideen til disse kort, er da også et fund på Pinterest. Jeg har forsøgt mig med samme idé i flere udgaver. 

Jeg har jo stadig en del Donna kort at vise jer, men jeg er faktisk selv en smule træt af dem, så jeg holder lige en pause med vise dem. Til dem af jer, som gerne vil se dem, så bare rolig...de kommer tilbage ;-) Nu vil jeg dog give mig i kast med et par bestilte fødselsdagskort.

Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia 

6 kommentarer:

 1. Super flotte CAS-kort! Jeg er blevet ret lun på stilen, men vintage og shabby vil nok altid ligge øverst her.

  Knus :)

  SvarSlet
 2. De er rigtig søde - har godt set at du er gået lidt "amok" på Pinterest - men det er meget godt, for så behøver jeg ikke selv lede så meget :-)

  SvarSlet
 3. Super fine CAS-kort du har lavet. Det er bestemt ikke min stærke side med CAS-kort.

  SvarSlet