mandag den 22. juli 2013

Nye Donna kort

 Nu er det vist tid til at se lidt Donna kort igen. Det første kort er dog ikke et Donna kort...dvs. jeg har ladet mig inspirere af den måde Donna kort laves på. Trommen er nemlig skåret ud på Silhouetten, hvorefter jeg har limet den på gråt karton og syet den. Trommestikkerne er også lavet på Silhouetten og noderne er lavet med Quickutz tangen. Jeg har lavet kortet til en dreng, som havde fødselsdag og som i sin fritid spiller på trommer.
Fodbolden er et af de mere traditionelle Donna kort, men absolut ikke et af mine favoritter!! Jo, når det er færdigt er jeg glad for det, men hold da op!! hvor de sorte og hvide felter driller mig!! De skal jo helst ligge med lige meget mellemrum imellem sig og det er altså ikke lige så nemt, skulle jeg hilse at sige!! Jeg håber det lykkedes mig at knække koden til et perfekt Donna fodboldkort en dag!!
Tak for at du kikkede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

8 kommentarer:

 1. Rigtig fine kort begge to, og jeg synes da nok dit fodboldkort er ret perfekt lavet, og de felter sidder da lige i skabet.

  SvarSlet
 2. Det trommekort er helt i top, og så genialt. Tror du vrøvler lidt her i sommervarmen, Olivia, for det er da et PERFEKT fodboldkort ;) men det er nok rigtigt, at det tager tid at få felterne til at vende rigtigt og beregne afstanden. Flot er resultatet.
  Glæder mig til flere af dine Donna kort :)

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte kort begge to men, det tromme kort er simpelthen bare så skøøønt ;O)

  SvarSlet
 4. Skønne kort du har lavet, sikke et stort arbejde det må være også at skulle sy på kortene

  SvarSlet
 5. Super skønne kort du har lavet her.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare flotte.. især fodbolden :)

  SvarSlet
 7. Begge kort er da bare rigtig flotte...

  SvarSlet
 8. Flotte kort, den slags har jeg ikke tålmodighed til, og din tromme er da super. knus morkaren.

  SvarSlet