fredag den 26. juli 2013

Tied together kort

Tak for alle de dejlige kommentarer i skriver. Jeg nyder hver og éen.

Jeg fik en bestilling på et kort til et sølvbryllupskort i starten af ugen, som en veninde skulle bruge. Jeg har netop modtaget min nye dejlige embossingfolder "Tied together" fra Couture creations. Den har været udsolgt i meget lang tid, men endelig fandt jeg den. Tak til dig Pips, for din lille info om, hvor den kunne købes. Skulle du være interesseret i denne embossingfolder, så kik forbi i denne butik. Her har jeg købt min og der var ingen problemer. 
Jeg har ikke været så produktiv i den sidste tid. Det er mest blevet til tid på computeren, men denne embossing folder har givet mig flere ideer, som jeg bare må afprøve.
F.eks denne idé:
Jeg har endnu ikke prøvet at embosse i andet end hvidt karton og årsagen er ganske enkelt, at jeg synes det ser så elegant ud i hvidt. Men hvem ved....måske får jeg mod på det ;-)
Kærlig hilsen Olivia

12 kommentarer:

 1. Den embossingfolder - er så lækker. Den kunne godt komme på min ønskeliste. Det er meget elegante kort du har lavet - og især fordi de er hvide. Smukt. Meget smukt.

  SvarSlet
 2. Virkelig smukke kort du har lavet. Sjovt du skriver det, jeg har også kun embosset i hvidt karton med min som jeg har haft i evigheder. Elsker den og tror aldrig jeg bliver træt af den. God weekend.

  SvarSlet
 3. De er så flotte, så romantiske ja bare helt i top :-)
  Rigtig god lørdag

  SvarSlet
 4. Rigtig flotte kort begge to. Jeg fik selv min fra samme butik tidligere på året, men hvis der er nogen, som gerne vil há den, skal I ikke vente for længe, for det er kun rester de har rundt omkring, jeg jagtede også længe, før jeg fandt den, og fik at vide at det er fordi, det er en af de embossingfoldere som er lavet ekslusiv for et land, og kun i begrænset oplag, så når de var væk, kom der bare ikke flere, for de producerede ikke flere af dem.
  Prøv at embosse en lag i guldkarton og sæt udenpå til et bryllupskort, det ser bare vildt fedt ud også Olivia. Desværre har jeg ikke ete billede, men har lavet det, og det er bare helt suverænt.

  SvarSlet
 5. Smukke smukke kort, meget elegante :)

  SvarSlet
 6. Hi my dearest friend:)
  I come back from the vacations with my daughter, how are you? I saw Your last creations, all Wonderful as always :)
  Big hug and happy weekend:)
  Sonia

  SvarSlet
 7. Smukke kort du har lavet.

  SvarSlet
 8. Oiiiii .... wauw!!!

  Hvor er de flotte!! Jeg har også fået fat i den embossingfolder ... og den er bare såååå lækker!!

  SvarSlet
 9. Super, super elegante og meget smukke kort ;O)

  SvarSlet
 10. Hold op hvor er det en fin embossingfolder du har fået der. Smukke, smukke kort du har lavet. Lur mig om ikke du også finder ud af at embosse andre farver !!!
  Du har ret i at hvidt er så elegant, men andre farver kan også blive fine.

  Salg 37 - blonde medbringes til Billund.

  SvarSlet
 11. Das ist eine wundervoll gestaltete Karte, ich liebe diesen Folder sehr.
  Liebe Grüße Petra

  SvarSlet